Fira de les Bruixes a Martorell

Fira de Bruixes de Martorell

A Martorell, durant els dies 27 i 28 d’octubre, el municipi es converteix en l’epicentre d’un esdeveniment màgic i enigmàtic: la Fira de les Bruixes. Aquesta celebració fusiona la mitologia, la història, l’esoterisme i el comerç local, oferint als visitants una experiència fascinant.

Durant aquests dies, el nucli històric de Martorell, concretament a la plaça de l’església, carrer Francesc Santacana i plaça de la Vila, acollirà una gran varietat d’activitats i atractius per a totes les edats. Des de divendres a les 17:00h fins a les 22:00h i dissabte i diumenge des de les 10:00h fins a les 22:00h, el públic podrà gaudir de paradetes amb productes esotèrics, tarotistes i vidents.

A més de l’aspecte comercial, la fira ofereix xerrades i tallers sobre esoterisme a la Casa de Cultura de la Vila.

Horaris:

Dissabte 27
– 12:30 David Ayén
“OVNIS AL NOU TESTAMENT”
– 17h Leticia Álvarez de Granada
“CUERPO, MENTE Y BAÑOS DE BOSQUE”
– 19:30 Imma del Destí
“TAROT CON TERAPIA”
Diumenge 28
– 12:30 Sebastià D’Arbó
“LA BRUIXERIA ERA REAL”
– 16:30 IovanI
“EXPERIENCIA PRÁCTICA ESPIRITISMO, NEXO ENTRE DIMENSIONES”
– 19h Fakir Kirman
“LA MAGIA DEL FUEGO”
– 20h Mago José Luis Nuag
“GRAN RITUAL DE LA”BUENA SUERTE”.

 

Per als visitants que es desplacin amb cotxe, Martorell ofereix tres aparcaments gratuïts accessibles: Pont del Diable, Camp de futbol Johan Cruyff o Parking del Vapor.

A més, si opteu pel transport públic, hi ha diverses opcions de Rodalies, amb trens amb destinació Vilafranca o Sant Vicenç de Calders des de Barcelona o Manresa i Terrassa des de Vilafranca.
Per accedir a Martorell amb els Ferrocarrils Catalans des de plaça Espanya, podeu prendre R5, R6, S4 o S8 fins a Martorell Central o Castellbisbal/Martorell.

No us perdeu aquesta oportunitat de viure l’encant de la Fira de les Bruixes a Martorell, una festa plena de misteri, coneixement i diversió per a tota la família.

Per a més informació: www.instagram.com/femvilamartorell

Organitza:

Associació de comerciants Fem VILA Martorell

Event Details
Leave a Comment

Event Details