Fira Àpat Barcelona

FIRA ÀPAT

El 8, 9 i 10 d’octubre podràs tornar a gaudir de l’alimentació catalana a la Cúpula de les Arenes de Barcelona amb la setena edició de Fira ÀPAT Barcelona.

Fira ÀPAT és la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

És el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim un únic objectiu: Impulsar entre tots els productes catalans.

Tres dies d’esdeveniment on els professionals de la gastronomia catalana podran trobar tota varietat de productes agroalimentaris de proximitat catalans.

A la fira podràs trobar:

  • Productes de proximitat: Vins, formatges, peix, embotits, arròs, oli,…i molts més.
  • Showcookings i degustacions de productes.
  • Darreres tendències en gastronomia i alimentació.
  • Speed networking amb grans empreses del sector.

Les entrades per a professionals de l’alimentació i la gastronomia catalana són gratuïtes. Si ets un gourmet, vine a gaudir del dia a Fira ÀPAT. El preu de l’entrada és de 5 €. Descobreix els productes de proximitat més innovadors, aprèn dels millors xefs i degusta aliments deliciosos.

Consulta aquí les activitats de la fira

Per a més informació, visita www.fira-apat.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details