Fideus a la cassola, mil i una maneras de fer-los a Tossa

12ª EDICIÓ DE LA CAMPANYA GASTRONÒMICA

Durant tot el mes de juny, 13 restaurants de Tossa de Mar, que formen part del col·lectiu que potencia LA CUINA TRADICIONAL TOSSENCA, participaran a la nova edició de la campanya gastronòmica dels FIDEUS A LA CASSOLA, un plat que ha estat present des de sempre a les llars de Tossa.

Era costum que cada mestressa seguís les receptes de la seva pròpia tradició familiar i que, segons l’època de l’any la preparés amb uns ingredients o uns altres, a vegades amb productes del mar, d’altres amb productes de la terra o, fins i tot, barrejant productes de les dues procedències.

Els restaurants que s’han adherit a la campanya d’enguany us proposen recuperar algunes d’aquestes receptes amb un menú complet de tres plats amb un entrant, un plat principal de fideus a la cassola a escollir entre un mínim de dues varietats diferents, uns postres, i aigua, vi o refresc.

Algunes de les opcions que s’oferiran són, entre d’altres:

  • Fideus mariners a l’estil de Tossa
  • Fideus de cullera amb lluerna
  • Fideus a la cassola amb llobregant
  • Fideus de senyoret, tot net i pelat
  • Fideus amb verduretes de temporada
  • Fideus amb costelló, salsitxa i galeres pelades amb puntets d’all i oli de safrà
  • Fideus a la cassola amb llamàntol i cloïsses, a la crema de marisc
  • Fideus negres amb sèpia i gamba de Blanes
  • Fideus amb escamarlans
  • Fideus al carbó
  • Fideus amb carxofes i calamarsets
  • Fideus amb cabra de mar
  • Fideus a la cassola amb llagosta

Els establiments que participen en aquesta edició són: Bahia, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, El Petit de Can Carlus, L’Ajustada, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Barca, Sa Muralla, Victòria i Víctor.

Per més informació: Oficina de Turisme de Tossa de Mar

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT