Festival Vida

FESTIVAL VIDA A VILANOVA I LA GELTRÚ

En la seva 8a edició i amb un anhel renovat, el Vida aposta per la descentralització cultural.

El Festival Internacional Vida neix a Vilanova i la Geltrú el 2014, prenent el relleu de l’antic Faraday, la primera iniciativa que donava una empenta a la capital del Garraf com a escenari de la música internacional.

La organització sent la responsabilitat d’apostar pel talent emergent, per aquest motiu, s’intercalen actuacions d’artistes consagrats amb artistes emergents. El Festival Vida està vist pel públic com una experiència cultural per a descobrir nous talents.

Es vol tractar al públic com a persones, i no com a unitats. A aquest efecte, s’ha volgut desplaçar la cultura del nucli urbà desplegant l’experiència del festival en un entorn natural de gran bellesa, sense aglomeracions.

La institució té uns valors en favor a l’acollida i a l’acceptació de tots els col·lectius, per aquest motiu, el festival compta amb un espai adecuat per a nens, El Niu. Tots els accessos estan habilitats per a les persones amb discapacitats. Pel que fa a la multiculturalitat, la multiracialitat i el col·lectiu LGTBI, existeix un còdig deontològic que detalla les directrius bàsiques que han de garantitzar el respecte entre persones i defineix el protocol de l’organització envers la discriminació.

Per més informació, visita www.es.vidafestival.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details