Festival Teatre Màgic

FESTIVAL TEATRE MÀGIC

17a edició del Festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard, que té una trajectòria destacada dins del món de la màgia.

Aquesta proposta dirigida pel Mag Gerard s’ha consolidat en les seves diverses edicions, aconseguint una nova dimensió social i convertint-se en un referent cultural. En aquest gran esdeveniment han actuat els mags i il·lusionistes més famosos, representatius i de més prestigi del nostre país, que en molts casos actuaven per primera vegada a la província de Tarragona: Juan Tamariz, Anthony Blake, la maga Inés, Màgic Andreu, l’americà Avner The Eccentric, el francès Pilou premiat amb el Gran Premi Mundial de Màgia o els argentins Brando y Silvana.

El Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona celebra al 2024 la divuitena edició amb un espectacle inaugural especialment creat per al Teatre Tarragona que presenta una selecció dels il·lusionistes més destacats de l’actualitat. Us convidem a un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar-vos que amb la màgia qualsevol cosa és possible.

Descarrega’t el programa aquí! 

Per més informació, visita www.teatremagic.es

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details