Festival Riubombori

FESTIVAL RIUBOMBORI

( DATES PER CONFIRMAR )

Cada primer cap de setmana de juliol, l’Espluga de Francolí ret homenatge al cantautor desaparegut, Jordi Francolí. Un homenatge en forma de festival de música, en el que podem trobar cantautors i grups musicals del territori i un grup destacat de l’escena musical del país.

El Festival Riubombori treballa amb diversos objectius. En primer lloc proporcionar als cantautors i grups musicals un espai en format de festival per compartir la seva música, amb un escenari dotat d’equipament tècnic professional. Un espai de trobada i relació amb altres músics del territori i contacte amb cantautors/es i grups ja consolidats.

També és un espai per donar a conèixer el producte del nostre territori, oferint al servei de barra i de sopar, producte de proximitat i ecològic, vins de la DO Conca de Barberà i cervesa artesanal, com a alternativa de consum.

Aquest any 2018 arribem a la vuitena edició del Festival Riubombori, seguint treballant per consolidar-lo com a referent al Camp de Tarragona i comarques del sud de Catalunya. Un punt de trobada per a músics, promotors culturals i públic en general.

Des de l’edició 2017 s’ha treballat per presentar un nou enfocament en la promoció dels grups emergents. Des de l’entitat i amb l’ajuda d’una comissió formada per músics professionals i amateurs de la comarca, s’han elaborat unes bases totalment renovades. Amb l’objectiu de fer un pas més en l’evolució del festival, amb la creació del “Reconeixement Jordi Francolí”.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details