Festival Panoràmic

6è FESTIVAL PANORÀMIC

Panoràmic és el festival que explora la relació entre el cinema, la fotografia i les noves formes d’imatges, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. Neix amb vocació de fer pedagogia crítica de la imatge adreçada a uns públics cada cop més immersos en entorns visuals i per tant amb una voluntat de servei.

 • Se celebrarà del 20 al 27 d’octubre a Granollers. 

El Festival Panoràmic proposa un espai de coneixement i reflexió entre la imatge fixe i la imatge en moviment. Ho fa desplegant tots els àmbits on la imatge se’ns va present, és a dir, a través de projeccions de llargmetratges i curtmetratges, vídeo, videoinstal·lacions, vídeojocs, mappings, exposicions, tallers, conferències, workshops, TV, instal·lacions, arxius, bibliografia, fotollibres i projectes interactius entre d’altres.

Es consolida com un festival de referència per a la cultura que es mostra a través de les arts visuals expandides en múltiples formes i processos creatius.

Així doncs, des de l’educació i la formació, des de la reflexió i el diàleg, des de la transversalitat i la hibridació, des de la creativitat i l’aprenentatge, des des del compromís amb la cultura contemporània i plural, Panoràmic vol esdevenir un referent a les ciutats i al país.

El festival promou a cada edició una convocatòria de projectes audiovisuals anomenada Open Panoràmic. Els projectes seleccionats pel jurat formen part de la programació oficial i es projecten en les diverses seus del festival. Així mateix, algun dels projectes es programa en d’altres festivals col·laboradors del Panoràmic.

Per a més informació, visita www.panoramicgranollers.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  20 d'octubre de 2022
 • Data final
  27 de novembre de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Organitza
 • Categoria
 • Situació
  Carrer de Méndez Núñez, 14, 08003, Barcelona
 • Correu electrònic
  contacte@panoramicgranollers.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't