Festival Panoràmic

6è FESTIVAL PANORÀMIC

Panoràmic és el festival que explora la relació entre el cinema, la fotografia i les noves formes d’imatges, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. Neix amb vocació de fer pedagogia crítica de la imatge adreçada a uns públics cada cop més immersos en entorns visuals i per tant amb una voluntat de servei.

  • Se celebrarà del 20 al 27 d’octubre a Granollers. 

El Festival Panoràmic proposa un espai de coneixement i reflexió entre la imatge fixe i la imatge en moviment. Ho fa desplegant tots els àmbits on la imatge se’ns va present, és a dir, a través de projeccions de llargmetratges i curtmetratges, vídeo, videoinstal·lacions, vídeojocs, mappings, exposicions, tallers, conferències, workshops, TV, instal·lacions, arxius, bibliografia, fotollibres i projectes interactius entre d’altres.

Es consolida com un festival de referència per a la cultura que es mostra a través de les arts visuals expandides en múltiples formes i processos creatius.

Així doncs, des de l’educació i la formació, des de la reflexió i el diàleg, des de la transversalitat i la hibridació, des de la creativitat i l’aprenentatge, des des del compromís amb la cultura contemporània i plural, Panoràmic vol esdevenir un referent a les ciutats i al país.

El festival promou a cada edició una convocatòria de projectes audiovisuals anomenada Open Panoràmic. Els projectes seleccionats pel jurat formen part de la programació oficial i es projecten en les diverses seus del festival. Així mateix, algun dels projectes es programa en d’altres festivals col·laboradors del Panoràmic.

Per a més informació, visita www.panoramicgranollers.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes