Festival Panoràmic

7è FESTIVAL PANORÀMIC

Panoràmic és el festival que explora la relació entre el cinema, la fotografia i les noves formes d’imatges, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. Neix amb vocació de fer pedagogia crítica de la imatge adreçada a uns públics cada cop més immersos en entorns visuals i per tant amb una voluntat de servei.

  • Se celebrarà del 19 d’octubre al 26 de novembre a Granollers. 

El Festival Panoràmic proposa un espai de coneixement i reflexió entre la imatge fixe i la imatge en moviment. Ho fa desplegant tots els àmbits on la imatge se’ns va present, és a dir, a través de projeccions de llargmetratges i curtmetratges, vídeo, videoinstal·lacions, vídeojocs, mappings, exposicions, tallers, conferències, workshops, TV, instal·lacions, arxius, bibliografia, fotollibres i projectes interactius entre d’altres.

Es consolida com un festival de referència per a la cultura que es mostra a través de les arts visuals expandides en múltiples formes i processos creatius.

Així doncs, des de l’educació i la formació, des de la reflexió i el diàleg, des de la transversalitat i la hibridació, des de la creativitat i l’aprenentatge, des des del compromís amb la cultura contemporània i plural, Panoràmic vol esdevenir un referent a les ciutats i al país.

Dintre del programa trobem la diversitat de projectes a través de les seccions Panoràmic File, on es conviden a creadors/res a revisitar arxius fotogràfics per crear una instal·lació a l’espai públic, Panoràmic Review, on cada any es redescobreix una figura o un moviment que ha estat rellevant en el món audiovisual, però que és desconegut pel gran públic, i la mostra Open Panoràmic que recull els projectes preseleccionats de la convocatòria nacional que cada edició organitza el festival.

Visualitza el programa i exposicions

Per a més informació, visita www.panoramicgranollers.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details