Festival Nomad Olot

FESTIVAL NOMAD OLOT

El Nomad Olot és un festival de cultura, gastronomia, música, faràndula i comerç que se  celebra al centre de la ciutat per primera vegada el cap de setmana del 17 al 19 de juny 2022.

El Nomad Olot neix amb la idea de celebrar el Corpus acompanyant els actes de la faràndula olotina amb música, artesania i gastronomia. Al capdamunt del Firal – el Passeig d’en Blay – s’hi podrà trobar el market i una oferta gastronòmica amb furgoteques (foodtrucks). Al Firal Petit més gastronomia i concerts i a la plaça U d’Octubre, el Petit Nomad, amb activitats infantils i animació per tota la família. A més, també se celebrarà la shopping nit als carrers del centre de la ciutat i diversos concerts i espectacles al Teatre Principal i la Sala Torín.

El Nomad Olot és un espai per a famílies, petits creadorsartistes i gurmets, amb activitats per tots els gustos i una proposta atractiva d’animació i música en viu. Amb una clara aposta per valors de sostenibilitat, proximitat i originalitat, el Nomad Olot vol oferir una experiència de reconnexió amb els sentits perquè els seus visitants puguin també recarregar energies.

L’accés als espais i activitats organitzades pel Nomad Olot és gratuït.

Per més informació, visita www.nomadfestival.es

Organitza:

Ajuntament d'Olot - Ajuntament d'Olot

Event Details
Leave a Comment

Event Details