Festival monar’T Girona

MONAR’T – FESTIVAL DE MURALS I ART URBÀ

Monar’T és un festival anual de Murals i d’Art Urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla (Girona), amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural, que se celebra del 19 al 25 de setembre de 2022.

Al llarg de la setmana hi ha activitats artístiques i culturals per a totes les edats i gustos i el cap de setmana acaba amb la gran Festa de les Cultures i la Diversitat, amb mostres de danses i balls nacionals, músiques, contes i jocs d’arreu del món, la fira gastronòmica i cultural i el vermut musical amb recital de poemes amb totes les llengües i música de cantautors/res d’arreu.

El monar’T neix com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com a nivell individual, d’artistes i veïns implicats.

El 2019 va ser la seva 1a edició, amb la intenció de posar sobre el mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla: la seva riquesa i diversitat cultural.

El Festival monar’t és el resultat d’un projecte comunitari, que cerca tres objectius:

  • Embellir els barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla, donant color a les parets, murs i persianes que el pas del temps han deteriorat, il·lusionant els veïns i veïnes en la millora dels nostres carrers i espais públics.
  • Visibilitzar  la riquesa i la diversitat cultural que té el teixit social dels seus barris, on la ciutadania es configura un veïnatge de procedència de 79 nacionalitats diferents.
  • Desenvolupar artísticament el territori, dissenyant un esdeveniment de qualitat, descentralitzant la cultura als barris i donant veu als nostres artistes locals, i cedint espai de visibilització a artistes de tots els àmbits: locals, de fora el territori i internacionals.

Descarrega’t aquí la programació

Per a més informació, visita www.festivalmonart.cat

Organitza:

Logo PEICLogo fent i desfentLogo Blau BlauLogo Xarxa Santa Eugènia

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes