Festival monar’T Girona

MONAR’T – FESTIVAL DE MURALS I ART URBÀ

Monar’T és un festival anual de Murals i d’Art Urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla (Girona), amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural, que se celebra del 19 al 25 de setembre de 2022.

Al llarg de la setmana hi ha activitats artístiques i culturals per a totes les edats i gustos i el cap de setmana acaba amb la gran Festa de les Cultures i la Diversitat, amb mostres de danses i balls nacionals, músiques, contes i jocs d’arreu del món, la fira gastronòmica i cultural i el vermut musical amb recital de poemes amb totes les llengües i música de cantautors/res d’arreu.

El monar’T neix com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com a nivell individual, d’artistes i veïns implicats.

El 2019 va ser la seva 1a edició, amb la intenció de posar sobre el mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla: la seva riquesa i diversitat cultural.

El Festival monar’t és el resultat d’un projecte comunitari, que cerca tres objectius:

  • Embellir els barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla, donant color a les parets, murs i persianes que el pas del temps han deteriorat, il·lusionant els veïns i veïnes en la millora dels nostres carrers i espais públics.
  • Visibilitzar  la riquesa i la diversitat cultural que té el teixit social dels seus barris, on la ciutadania es configura un veïnatge de procedència de 79 nacionalitats diferents.
  • Desenvolupar artísticament el territori, dissenyant un esdeveniment de qualitat, descentralitzant la cultura als barris i donant veu als nostres artistes locals, i cedint espai de visibilització a artistes de tots els àmbits: locals, de fora el territori i internacionals.

Descarrega’t aquí la programació

Per a més informació, visita www.festivalmonart.cat

Organitza:

Logo PEICLogo fent i desfentLogo Blau BlauLogo Xarxa Santa Eugènia

Event Details
Leave a Comment

Event Details