Festival Macroclima de Camprodon

FESTIVAL MACROCLIMA DE CAMPRODON

Enguany se celebra una nova edició del Festival Macroclima a Camprodon, i s’ha presentat amb un cate sorpresa sobre el Pont Nou.

Els dies 22,23 i 24 de juliol, el parc de la Mare de la Font acollirà aquest gran festival amb actua

cions de:

  • Els Pets, qui es troben en plena presentació del seu últim disc i seran els grans protagonistes de la nit de divendres 22 de juliol. També es podran escoltar les cançons de “1963”, el tretzè àlbum, i ho faran acompanyats de Alérgicas al Polen, un dels grups revelació de l’any que obrirà la nit representant “De sobretaula”.
  • El Pot Petit portaran el seu espectacle “Vull cantar i vull ballar” i formarà part d’un dels dos concerts que es farà la nit de dissabte 23 de juliol. A més, Ramon Mirabet, cantant barceloní i segona actuació de la nit, presentarà el seu nou disc “Free“, àlbum que va sortir a la llum el mes d’abril.
  • Pau Alabajos serà qui tancarà el festival. Estarà acompanyat per una cinquantena de músics de la Societat Musical Santa Cecília d’Atzeneta del Maestrat. Oferiran un espectacle commemoratiu dels seus vint anys de trajectòria musical.
  • A més, Macroclima comptarà amb un segon escenari. Un espai de village gratuït on hi haurà una oferta gastronòmica àmplia, on Sara Roy, Esther i Gessamí Boada seran les encarregades de posar música en aquest espai. Un total de quinze establiments de Camprodon oferiran tastets gastronòmics en aquest festival.

 

 

Per a més informació, visita www.latornada.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details