Festival LOLA

FESTIVAL DE TEATRE LOLA

Tramateatre organitza, des de l’any 2003, el Festival de teatre LOLA d’Esparreguera, que porta el nom de l’enyorada actriu Lola Lizaran Merlos (1931-2003). Al llarg d’aquestes vint edicions, amb la col·laboració de diverses persones i entitats esparreguerines, s’ha pogut fer possible l’organització d’aquest festival. Gaudeix-lo del 16 de setembre al 28 d’octubre. 

​El Festival LOLA s’entén com un espai per a la creació en el marc del panorama teatral català professional; un moment de coincidència on el públic i els creadors poden compartir experiències; un lloc de debat i reflexió per a joves i adults; un punt de confluència on les complicitats, l’enginy, l’esforç, el voluntarisme i la professió es troben i dialoguen. Es porta el teatre més enllà de l’escena i fer-ne partícip a l’espectador.

La creació d’aquest esdeveniment assoleix els següents objectius: donar suport als joves creadors i la nova dramatúrgia, reivindicar la cultura i portar teatre professional al poble que l’estima i el valora.

No et perdis el LOLA 2022, vine a Esparreguera a gaudir del teatre!

Compra la teva entrada clicant aquí

Visualitzaa el programa
Per a més informació, visita www.tramateatre.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes