Festival LOLA

FESTIVAL DE TEATRE LOLA

Tramateatre organitza, des de l’any 2003, el Festival de teatre LOLA d’Esparreguera, que porta el nom de l’enyorada actriu Lola Lizaran Merlos (1931-2003). Al llarg d’aquestes vint edicions, amb la col·laboració de diverses persones i entitats esparreguerines, s’ha pogut fer possible l’organització d’aquest festival. Gaudeix-lo del 16 de setembre al 28 d’octubre. 

​El Festival LOLA s’entén com un espai per a la creació en el marc del panorama teatral català professional; un moment de coincidència on el públic i els creadors poden compartir experiències; un lloc de debat i reflexió per a joves i adults; un punt de confluència on les complicitats, l’enginy, l’esforç, el voluntarisme i la professió es troben i dialoguen. Es porta el teatre més enllà de l’escena i fer-ne partícip a l’espectador.

La creació d’aquest esdeveniment assoleix els següents objectius: donar suport als joves creadors i la nova dramatúrgia, reivindicar la cultura i portar teatre professional al poble que l’estima i el valora.

No et perdis el LOLA 2022, vine a Esparreguera a gaudir del teatre!

Compra la teva entrada clicant aquí

Visualitzaa el programa
Per a més informació, visita www.tramateatre.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details