Festival La Terrasseta

FESTIVAL LA TERRASSETA

La Terrasseta és un festival feminista de música, cinema i arts de carrer de referència al sud de Catalunya, a Tarragona. Va néixer el 2011 i des d’aleshores s’ha celebrat cada setembre en el marc de les Festes de Santa Tecla.

Té el Parc Saavedra de Tarragona com punt de reunió per conviure, fer xarxa i comunitat. La Terrasseta és un festival d’estiu que aposta per nous talents emergents i per la música independent. Podem gaudir d’una programació amb jornades temàtiques com la Terrasseta meets Jamaica, la Terrasseta feminista o el dia del circ. La Terrasseta aposta per una programació igualitària, amb l’objectiu de fer visibles nous referents i apostar per la pluralitat artística.

S’ha consolidat com un festival feminista, organitzat en un 90% per dones, identitats de gènere dissident i persones migrades, fet que els posiciona com un dels pocs festivals del país gestionat per una majoria de dones.

Pel que fa al preu, hi ha preparats alguns esdeveniments gratuïts, i per a uns altres haurem de pagar 20 € (accés a tot el festival) o 10 € (només cap de setmana). Compra les teves entrades amb aquest enllaç.

Visualitza tota la programació aquí.
Per a més informació, visita www.laterrasseta.com

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes