Festival La Terrasseta

FESTIVAL LA TERRASSETA

La Terrasseta és un festival feminista de música, cinema i arts de carrer de referència al sud de Catalunya, a Tarragona. Va néixer el 2011 i des d’aleshores s’ha celebrat cada setembre en el marc de les Festes de Santa Tecla.

Té el Parc Saavedra de Tarragona com punt de reunió per conviure, fer xarxa i comunitat. La Terrasseta és un festival d’estiu que aposta per nous talents emergents i per la música independent. Podem gaudir d’una programació amb jornades temàtiques com la Terrasseta meets Jamaica, la Terrasseta feminista o el dia del circ. La Terrasseta aposta per una programació igualitària, amb l’objectiu de fer visibles nous referents i apostar per la pluralitat artística.

S’ha consolidat com un festival feminista, organitzat en un 90% per dones, identitats de gènere dissident i persones migrades, fet que els posiciona com un dels pocs festivals del país gestionat per una majoria de dones.

Pel que fa al preu, hi ha preparats alguns esdeveniments gratuïts, i per a uns altres haurem de pagar 20 € (accés a tot el festival) o 10 € (només cap de setmana). Compra les teves entrades amb aquest enllaç.

Visualitza tota la programació aquí.
Per a més informació, visita www.laterrasseta.com

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details