Festival Internacional de Música d’Altafulla

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D’ALTAFULLA

La Plaça de l’Església d’Altafulla esdevindrà un any més l’escenari que acollirà del 5 al 23 d’agost el 33è Festival Internacional de Música d’Altafulla, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Set actuacions de grups de música de veu, dansa i cambra, en un marc musical coordinat pel flautista Claudi Armany i el Mestre Albert Sardà. Per poder adaptar les mesures de seguretat correctament, l’aforament màxim serà de 185 persones. 

El programa està organitzat en set concerts amb els millors solistes del moment, i amb novetats especials, com l’homenatge a Beethoven amb motiu del 250è aniversari del seu naixement, o el de saxos “Kebyart Ensemble”.

Informació adicional 

Les entrades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a www.altafulla.cati en els dispositius Infotactile de la plaça del Pou i plaça dels Vents. També es poden comprar el mateix dia de les actuacions a partir de les 21h a la placa de l’Església. 

Tots els concerts son a les 22h.

  • El preu d’un concert és de 15€
  • El paquet de 4 concerts surt a 49€
  • Abonament pel festival és de 65€

Titulars del Carnet Jove tenen 50% de descompte en les entrades. 

Consulta la programació detallada aquí! 

Per més informació, visita www.altafulla.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't