Festival Internacional de Màgia a Torroella de Montgrí

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA DE TORROELLA DE MONTGRÍ

Els propers 3, 4 i 5 de juny el municipi baixempordanès es transforma en un indret màgic, acollint una nova edició del Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí.

Una proposta ideal per passar el primer cap de setmana de juny en família. Es veuran espectacles de mags reconeguts internacionalment, altrament, es veuran espectacles de les millors promeses del món de la màgia.

En refrerència als espectacles del Festival  Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, es pot fer una classificació en 3 blocs, segons els tipus d’espectacles:

  • Gran Màgia, s’hi realitzaran espectacles de gran format.

Espectacles de: Adrián Vega, Gala Internacional 22, Judit Martín, Mario López, Javi Rufo, Ramó&Alegria, Laurent Piron, Mag Edgar i Jorge Blass.

  • Màgia Singular, s’hi realitzaran espectacles de prop en espais singulars.

Actuacions de: David Navares, Alejandro Revuelta, Nilo Hidalgo, Roger Belso, Albert Vidal, Mario López, Lola Mento, Javi Rufo.

  • Màgia Popular, s’hi realitzaran espectacles de màgia popular.

Interpretacions de: Karlus, Iván Santacruz, Adan Xou, Joana Andreu, Martilda, Mag Stigman, Àlex Ferrer, David El Mag.

Els espectacles es duran a terme en diversos punts de la localitat, concretament aquests: Plaça de la Vila, Espai Ter, Cinema Montgrí, Convent Clarisses, Espai Atrium, Casa Pastors, Cine Petit, Auditori la Tina, Passeig Catalunya, Pati Clarisses, Palau Solterra.

Si et vols assabentar de la programació del FIMAG, pots veure el llistat de la programació completa en aquest enllaç
Per a més informació, visita www.fimag.cat
Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details