Festival Internacional de Màgia

GALA INTERNACIONAL DE MÀGIA

Badalona, un any més, ens obre les seves portes amb el Festival Internacional de Màgia, una de les demostracions de màgia més destacades a nivell Nacional i Internacional.

El festival de Màgia – Memorial Li-Chang, celebra la seva 22a edició amb una sèrie d’espectacles únics que ressalten en l’àmbit internacional i,  a més a més, per la seva llarga trajectòria dedicada al món de la màgia.

Pels més apassionats de la màgia és fer possible tot allò que aparentment sembla impossible amb un calendari ple d’activitats, on destaquen els següents:

  • Dissabte 05/02: Trobada de Mags de Catalunya on durant tot el dia tindreu l’oportunitat de veure màgia de prop.
  • Diumenge 13/02: Una tarda amb el Mag Lari a les 18.00 h al Teatre Zorrilla que promet sorprendre’ns i fer-nos riure molt. Després de més de 25 anys, el Mag Lari continua il·lusionant i fent riure el públic.
  • Dijous 17/02:  el conte de l’Hai, la pescadora de somnis de la companyia Giramàgic que narrarà, a través de màgia i metàfores, visuals el navegar de Hai i la seva tribu (el públic) per l’oceà de la imaginació.
  • Dissabte 19/02: Màgia i Humor. Comptarem, un any més, amb aquest froat, ja incondicional del festival, tota una nit, cabaretera que mescla els dos ingredients bàsics de l’espectacle: la màgia i l’humor.
  • Diumenge 20/02: Cinema familiar: Neu i els arbres màgics, ens farà somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers.
  • 25/26/27 de febrer: Gala Internacional de Màgia XXII- Memorial Li-Chang. Una oportunitat única per veure el millor talent mundial en el món de l’il·lusionisme. Podràs veure les actuacions i shows de mags i magues internacionals, i d’artistes més propers com la polifacètica Celia Muñoz. L’humor ens arribarà aquest any des d’Itàlia, amb l’excèntrica parella d’artistes Isabella i Guido (Disguido Magic). I des de Rússia, el jove il·lusionista Artem Shchukin ens posarà la pell de gallina amb el seu art de la manipulació, la seva gran plasticitat i la seva tècnica depuradíssima, apresa a l’escola de Moscú. El show de grans il·lusions vindrà aquest any de la mà d’una parella de mags catalans, Ramó & Alegria.

  • Diumenge 06/03: Gala Solidària. Serà la gala de clausura del Festival i es farà un any més al Teatre Blas Infante i potenciarà la màgia jove amb els millors mags i magues del moment.

Com a mesura excepcional, les entrades de tots els espectacles es vendran exclusivament per Internet al web www.teatrezorrilla.cat. Amb una última hora, que amplien l’aforament al 100% i posen més entrades disponibles a la venda.

En conclusió, la millor i més espectacular màgia internacional, les ments més creatives de la prestidigitació, les noves fornades de joventut màgica carregada de somnis… tot això i més ho podreu gaudir aquest mes de febrer a Badalona.

Vine i deixa’t portar cap al món de les il·lusions.

Consulta aquí el programa del festival

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details