Festival Internacional de Cinema en Català

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA EN CATALÀ

El Festival Internacional de Cinema en Català celebra el seu 14è aniversari tornant al recinte del Teatre del Casino Municipal de Roda de Berà, que es convertirà en una sala de cinema durant la setmana del festival, projectant un total de 72 produccions audiovisuals entre els dies 4 i 11 de juny.

El festival, comptarà amb una cartellera de gran qualitat, recuperant la presencialitat en les projeccions. A més a més, algunes obres es podran veure en format online, sent una clara aposta per les noves tecnologies amb l’objectiu d’arribar a un ampli ventall de públics, digues a les xarxes socials amb el hastag #FICCAT22 !

A la pantalla s’hi projectaran 8 llargmetratges, 22 curtmetratges, 6 documentals, 16 videoclips i 20 treballs de centres educatius, entre els de primària i els de secundària, que enguany competiran de forma independent.

Pel que fa als llargmetratges, els espectadors podran veure ‘El fred que crema’, de Santi Trullenque; ‘Escape Room, d’Hèctor Claramunt; ‘Nosaltres no ens matarem amb pistoles’, de Maria Ripoll; ‘Sinjar’, d’Anna Maria Bofarull, i ‘Toscana’, de Pau Durà. A més a més, fora de concurs, es podran visionar les premiades ‘Sis dies corrents’, de Neus Ballús, ‘Alcarràs’, de Carla Simón, i ‘Mironins’, de Mikel Mas.

Durant la gala de cloenda del dissabte 11 de juny, es donaran a conèixer les obres guanyadores de cada categoria. Totes les produccions opten al Premi del Jurat en la seva corresponent modalitat, al Premi a la Millor Producció -eix temàtic de l’edició-, al Premi del Públic i al Premi de la Crítica. De totes les obres, 5 opten també al Premi a la Millor Producció de les Comarques Tarragonines. Com a novetat, una selecció d’obres que es podran visionar online, també optaran al Premi del Públic online.

Per més informació, visita www.fic-cat.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details