Festival InterFado

INTERFADO – 12è FESTIVAL INTERNACIONAL DE FADO DE CATALUNYA

InterFado neix amb la voluntat d’apropar l’estil del fado i la cultura portuguesa a la nostra terra, per això intenta fer un abordatge obert i actual de la temàtica del fado i oferir una plataforma a músics i cantants, tant portuguesos com no portuguesos, que en el seu treball al voltant del fado han decidit innovar, experimentar i buscar noves aproximacions a l’estil.

El festival InterFado promou una obertura al treball conjunt amb les altres arts: grafisme, dansa, gastronomia, etc. Una aproximació del fado com a estil musical a noves formes d’expressió artística.

El primer InterFado va tenir lloc a Lleida l’any 2012. Des d’aleshores ha apropat cada any a la ciutat diversos artistes i també a través de les activitats paral·leles hem pogut apropar-nos a la gastronomia portuguesa, experimentar amb receptes catalana-portugueses, veure l’expressió visual del Fado a mà d’artístes plàstics i assaborir els més diversos estils musicals de cantants i grups d’arreu que han optat pel Fado com a eix central del seu treball

Programa

interfado-2023

 

Per a més informació, visita www.festivalinterfado.com

Organitza:

Fundacio Oll - Logotip color La paeria

Event Details
Leave a Comment

Event Details