Festival InterFado

INTERFADO – 12è FESTIVAL INTERNACIONAL DE FADO DE CATALUNYA

InterFado neix amb la voluntat d’apropar l’estil del fado i la cultura portuguesa a la nostra terra, per això intenta fer un abordatge obert i actual de la temàtica del fado i oferir una plataforma a músics i cantants, tant portuguesos com no portuguesos, que en el seu treball al voltant del fado han decidit innovar, experimentar i buscar noves aproximacions a l’estil.

El festival InterFado promou una obertura al treball conjunt amb les altres arts: grafisme, dansa, gastronomia, etc. Una aproximació del fado com a estil musical a noves formes d’expressió artística.

El primer InterFado va tenir lloc a Lleida l’any 2012. Des d’aleshores ha apropat cada any a la ciutat diversos artistes i també a través de les activitats paral·leles hem pogut apropar-nos a la gastronomia portuguesa, experimentar amb receptes catalana-portugueses, veure l’expressió visual del Fado a mà d’artístes plàstics i assaborir els més diversos estils musicals de cantants i grups d’arreu que han optat pel Fado com a eix central del seu treball

Programa

interfado-2023

 

Per a més informació, visita www.festivalinterfado.com

Organitza:

Fundacio Oll - Logotip color La paeria

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes