Festa Major d’Artesa de Segre

FESTA MAJOR D’ARTESA DE SEGRE

Ens trobem, un any més, a les portes de la festa més esperada per totes i tots a Artesa de Segre. Del 22 al 26 de setembre, espectacles i concerts inundaran el poble. 

Aquest any, i com ja va ser la de l’any anterior, es presenta en circumstàncies difícils donat que seguim, encara, en situació de pandèmia. Tot i l’excepcionalitat del moment, des de l’Ajuntament i la resta de col·laboradors s’ha intentat aconseguir una programació complerta i variada per tal d’anar recuperant els formats d’anys anteriors.

Una programació adreçada a totes les edats i adaptada a les normatives que ens marquen des del PROCICAT. Malgrat les dificultats i el context que acompanya, s’ha confeccionat un cartell molt complert, treballant al detall cada acte proposat.

La Festa Major ha estat, és i serà sinònim de convivència, civisme i respecte. Aquests dies han de ser un retrobament amb amics i família, als carrers i les places. Potser no podrà ser un retrobament com el d’anys anteriors, però ens hem d’anar adaptant a la nova normalitat que ens toca viure.

Consulteu tota la programació clicant aquí!
Per a més informació, visiteu www.artesadesegre.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes