Festa Major d’Artesa de Segre

FESTA MAJOR D’ARTESA DE SEGRE

Ens trobem, un any més, a les portes de la festa més esperada per totes i tots a Artesa de Segre. Del 22 al 26 de setembre, espectacles i concerts inundaran el poble. 

Aquest any, i com ja va ser la de l’any anterior, es presenta en circumstàncies difícils donat que seguim, encara, en situació de pandèmia. Tot i l’excepcionalitat del moment, des de l’Ajuntament i la resta de col·laboradors s’ha intentat aconseguir una programació complerta i variada per tal d’anar recuperant els formats d’anys anteriors.

Una programació adreçada a totes les edats i adaptada a les normatives que ens marquen des del PROCICAT. Malgrat les dificultats i el context que acompanya, s’ha confeccionat un cartell molt complert, treballant al detall cada acte proposat.

La Festa Major ha estat, és i serà sinònim de convivència, civisme i respecte. Aquests dies han de ser un retrobament amb amics i família, als carrers i les places. Potser no podrà ser un retrobament com el d’anys anteriors, però ens hem d’anar adaptant a la nova normalitat que ens toca viure.

Consulteu tota la programació clicant aquí!
Per a més informació, visiteu www.artesadesegre.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details