Els Set Inferns – Festival de Jazz Folk del Pirineu

FESTIVAL DE JAZZ FOLK DEL PIRINEU

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu

La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta nova edició del festival ens trobareu a la comarca de l’Alt Urgell, a la petita població de Bellestar.

Durant el dia podreu gaudir dels diferents concerts i de la petita fira musical on luthiers del territori mostraran els seus instruments tradicionals i on podreu fer un tastet de diferents cerveses artesanes de proximitat. A més, s’impartiran tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals de llarg recorregut. També podreu delectar-vos amb les diferents propostes gastronòmiques locals i disposarem al llarg de la jornada de servei de barra, pàrquing i zona d’acampada. Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

Els Set Inferns tindrà lloc el dissabte 9 de juliol de 2022, quan el nucli s’omplirà d’artistes, amants de la música i la dansa, i entusiastes del jazz i el folk. El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través del tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o el gaudi dels concerts de diferents estils musicals.

 

Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

SEGUEX-NOS A LES XARXES!

Per a més informació, visiteu www.elssetinferns.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes