Els Set Inferns – Festival de Jazz Folk del Pirineu

FESTIVAL DE JAZZ FOLK DEL PIRINEU

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu

La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta primera edició del festival ens trobareu a la comarca de l’Alt Urgell, a la petita població de Bellestar.

Durant el dia podreu gaudir dels diferents concerts i de la petita fira musical on luthiers del territori mostraran els seus instruments tradicionals i on podreu fer un tastet de diferents cerveses artesanes de proximitat. A més, s’impartiran tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals de llarg recorregut. També podreu delectar-vos amb les diferents propostes gastronòmiques locals i disposarem al llarg de la jornada de servei de barra, pàrquing i zona d’acampada. Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

Els Set Inferns tindrà lloc el dissabte 31 de juliol de 2021, quan el nucli s’omplirà d’artistes, amants de la música i la dansa, i entusiastes del jazz i el folk. El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través del tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o el gaudi dels concerts de diferents estils musicals.

Mesures sanitàries

L’accés al recinte es farà gradualment, i serà obligatòria la presa de temperatura. Es prendrà nota de les dades de les persones assistents per tal de poder fer un seguiment en cas de contagis.

Els seients que s’hagin de bloquejar per mantenir les distàncies de seguretat, estaran clarament senyalitzats. Tindreu a la vostra disposició diferents punts de subministrament de gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte tant en les activitats formatives com en els concerts.

Per tal de poder garantir una experiència segura, els aforaments s’han restringit i limitat, i es disposaran d’acord a les actuals indicacions de les autoritats sanitàries.

Agraïm anticipadament la vostra col·laboració per tal de garantir la seguretat de tots i totes durant la vostra estada al festival, i que ens permetrà dur a terme tota la programació. En aquest sentit, el públic haurà de complir i respectar les mesures preventives establertes, tant per les Autoritats com per l’organització, en  relació als protocols de la Covid-19.

Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

SEGUEX-NOS A LES XARXES!

Per a més informació, visiteu www.elssetinferns.com

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  31 de juliol de 2021
 • Data final
  31 de juliol de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Bellestar, Lleida
 • Telèfon
  689 401 108
 • Correu electrònic
  els7inferns@gmail.com
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't