Els Set Inferns – Festival de Jazz Folk del Pirineu

FESTIVAL DE JAZZ FOLK DEL PIRINEU

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu

La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta nova edició del festival ens trobareu a la comarca de l’Alt Urgell, a la petita població de Bellestar.

Durant el dia podreu gaudir dels diferents concerts i de la petita fira musical on luthiers del territori mostraran els seus instruments tradicionals i on podreu fer un tastet de diferents cerveses artesanes de proximitat. A més, s’impartiran tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals de llarg recorregut. També podreu delectar-vos amb les diferents propostes gastronòmiques locals i disposarem al llarg de la jornada de servei de barra, pàrquing i zona d’acampada. Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

Els Set Inferns tindrà lloc el dissabte 9 de juliol de 2022, quan el nucli s’omplirà d’artistes, amants de la música i la dansa, i entusiastes del jazz i el folk. El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través del tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o el gaudi dels concerts de diferents estils musicals.

 

Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

SEGUEX-NOS A LES XARXES!

Per a més informació, visiteu www.elssetinferns.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details