Setmana del Bosc a Sant Celoni

SETMANA DEL BOSC A SANT CELONI

Un homenatge al bosc i les tradicions

En el mes d’octubre Sant Celoni celebra durant poc més d’una setmana un esdeveniment que uneix història i tradicions i que pretén posar en valor l’element que esdevé comú denominador del territori del Baix Montseny: el bosc.

La seva proximitat al Parc Natural del Montseny i al Parc del Montnegre i el Corredor ha fet del Baix Montseny un territori tradicionalment molt vinculat al sector forestal, amb una gran capacitat de producció primària.
El bosc, els oficis derivats de la transformació dels productes forestals, i més recentment, els usos terciaris d’aquests espais molt relacionats amb la seva bellesa paisatgística, han condicionat històricament el model social i econòmic del Baix Montseny.

Amb la finalitat d’apropar tots aquests aspectes a un públic ampli i divers, la Setmana del Bosc, que enguany celebrarà la seva setena edició i que està dedicada al bosc i la cultura, es portarà a terme entre el 15 i el 24 d’octubre i  presentarà una àmplia oferta d’activitats culturals, lúdiques, gastronòmiques, divulgatives i tècniques.

El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, la Fira concentrarà gran part de la seva activitat adreçada al públic general, on a més de la tradicional venda de productes, també es podran trobar mostres d’oficis, presentació de projectes, espai gastronòmic, concerts, tallers per a nens i adults, exposicions i sortides de coneixement de l’entorn i educació ambiental.

Tots els actes i productes que es presenten estan curosament seleccionats per garantir una mostra de proximitat i qualitat, que siguin respectuosos amb el nostre entorn i que representin l’essència de la Setmana del Bosc.

Per a més informació, visiteu santceloni.cat

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details