Festival Food Trucks Amposta

FESTIVAL FOOD TRUCKS AMPOSTA

El cap de setmana del 27 i 28 d’abril se celebrarà una nova edició del Festival Food Trucks d’Amposta 2024 al Parc deks Xiribecs. A més, aposten per donar més presència a la música en directe durant les tardes de dissabte i diumenge i que donaran protagonisme als grups que actualment hi ha al Casal de la Música.

L’oferta gastronòmica del festival és molt variada, incloent menjar sense gluten, receptes de cuina internacional, vegetariana i vegana, tot això apostant pels productes de Km0.

A més de la fira de cervesa artesana, també es podrà gaudir del Crafty Day, amb artesania i productes de segona mà, una concentració de vehicles clàssics i motocicletes Harley i música en directe a càrrec de Recol·lectors de Vinils, els dos dies a partir de migdia. D’altra banda, el dissabte 27 a la tarda, els grups Charrupi, Lady Lux, Present, Uranio Enriquesido i Khalifa, que assagen als bucs municipals del Casal de la música gestionats per l’àrea de Joventut, també tindran el seu espai a l’escenari a partir de les 19 hores. L’endemà, diumenge a la tarda, tindrà lloc el CBE Quick Dance i el grup de ball modern del Gimnàs Alfaro, a la zona de les grades.

FESTIVAL FOODTRUCK AMPOSTA 2024PROGRAMA D’ACTIVITATS

Dia Internacional de la Dansa
El Festival Food Trucks coincideix amb el Dia Internacional de la Dansa, pel qual des de l’àrea de Cultura s’ha coordinat una jornada amb diferents exhibicions a càrrec de l’escola Jacqueline Biosca, també a la zona de l’amfiteatre.

Per a més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details