Festival Food Trucks Amposta

FESTIVAL FOOD TRUCKS AMPOSTA

El cap de setmana del 22 i 23 d’abril se celebrarà una nova edició del Festival Food Trucks d’Amposta 2023 al Parc deks Xiribecs. A més, aposten per donar més presència a la música en directe durant les tardes de dissabte i diumenge i que donaran protagonisme als grups que actualment hi ha al Casal de la Música.

L’oferta gastronòmica del festival és molt variada, incloent menjar sense gluten, receptes de cuina internacional, vegetariana i vegana, tot això apostant pels productes de Km0.

En la propera edició, s’hi pot trobar: parades de restauració sobre rodes, stands de productors de cervesa, stands d’elements vintage, exposicions de vehicles clàssics, música i ball en directe; cinema a la gespa i circ, tot plegat amb estètica dels anys 50 i 60.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

El Crafty Day, juntament amb el Mercat Vintage, es troba dins del marc del Festival Food Trucks. És una iniciativa que pretén dinamitzar l’activitat econòmica local. S’organitza una mostra d’artesania i de manualitats, a més s’organitzen diversos tallers d’alimentació.

Per a més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes