Festival Flames

FESTIVAL FLAMES DE MANRESA

Aquesta és la primera edició del Festival Flames, després de canviar el seu nom, aquesta ceremònia abans duïa el nom de Vibra Festival.

La música hi era abans de la pandèmia, no es podia permetre que la pandèmia ens deixés sense vibrar i així va néixer el Vibra Festival, l’estiu de 2020. I amb aquesta mateixa motivació, que la pandèmia no ens deixés sense música, es va celebrar la segona edició del festival l’estiu de 2021. Amb les brases i les vibres de les dues primeres edicions s’encén el foc del Festival Flames. En definitiva, amb el canvi de format, gràcies a que la situació sanitària ho permet, l’organització ha canviat el nom d’aquest festival. Així mateix, l’organització us dóna la benvinguda de nou a l’escalfor de casa, en el que es considera un festival integrador i acollidor. Integrador ja que l’espai on es celebra el festival està totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

El Festival Flames, aquest any ens porta una cartellera plena d’artistes amb reconeixement en el territori, que de ben segur, no us deixaràn indiferents.

Podreu veure les actuacions de: Lágrimas de Sangre, Los Chikos del Maíz, Jazzwoman, Smoking Souls, Lal’ba, Zoo, Auxili, Xavi Sarrià, El Pony Pisador, Lil Russia, i Tropical Galaxia. Totes les actuacions tindran lloc al Pati del Palau Firal.

D’afegit, s’habilitarà un espai gastronòmic format per diverses foodtrucks: Panzer 8, La Truiteria de Crismiou, Bye Bye Blat i Xurrería Gómez.

Per més informació, visita www.festivalflames.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details