Festival FlamenGi

FESTIVAL DE FLAMENC DE GIRONA

FlamenGi és un festival integrador que busca sinergies i participació del públic, un aparador per l’art flamenc fet a Catalunya.

Cada any el festival està dedicat a una temàtica concreta que es reflecteix en la seva programació. FlamenGi, un festival amb una mirada en femení, enguany fa un pas més i dedica aquesta edició a la temàtica Queer.

Un festival destinat tant al públic coneixedor de la cultura flamenca, com al públic que vol descobrir o acostar-se a aquest art que també forma part de la cultura catalana.

El festival es defineix com un projecte de i per al barri, que lluita per la paritat entre orientacions i gèneres i deixa espai a les noves generacions mantenint i transmitint tradició.

Durant tot el mes de novembre es programaran una vintena de propostes on destaquen grans noms del flamenc de casa nostra com la cantant Alba Carmona, el grup Las Migas, artistes de la dansa com la Cía, Yolanda Cortés, Flamenco Queer, Pol Jiménez o Karen Lugo amb el guitarrista Chicuelo… La ubicació depèn de l’acte, consulta la web per descobrir on actuen els artistes.

És temps de flamenc amb talent d’aquí! #somflamengis

Consulta aquí la programació

Per a més informació, visita www.flamengi.com

Organitza:

Osorio Danza

Event Details
Leave a Comment

Event Details