Festival Deltebre Dansa

FESTIVAL DELTEBRE DANSA

Amb 16 anys de trajectòria, la nova edició del festival Deltebre Dansa, continua sent un referent internacional de la dansa, el circ i les Arts Escèniques, amb formació de qualitat i excel·lència per als professionals del sector, sota la direcció de Roberto Olivan, fundador del Festival.

Milers de persones i centenars d’artistes de tot el món es reuneixen al Parc Natural del Delta de l’Ebre —a dues hores de Barcelona— per a conviure i viure una experiència singular, d’avantguarda, multicultural i de gran qualitat artística i humana.

És un espai on estudiants i professionals de dansa i circ poden experimentar els llenguatges del moviment, on desaprendre per a continuar aprenent i, sobretot, un moment per a celebrar el moviment. Un festival pensat, també, per al públic, per als que estimen les arts escèniques i per als que les volen descobrir.

ROPA (orgaintzadors del Festival) ofereixen una àmplia programació d’espectacles d’avantguarda, de màxima qualitat i de disciplines variades. T’ho perdràs?

  • El preu és de 5€ (consulta la venda d’entrades aquí).

 

Visualitza i descarrega’t la programació d’espectacles Deltebre 2022 clicant aquí
Per a més informació, visita deltebredansa.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details