Festival Deltebre Dansa

FESTIVAL DELTEBRE DANSA

Amb 16 anys de trajectòria, la nova edició del festival Deltebre Dansa, continua sent un referent internacional de la dansa, el circ i les Arts Escèniques, amb formació de qualitat i excel·lència per als professionals del sector, sota la direcció de Roberto Olivan, fundador del Festival.

Milers de persones i centenars d’artistes de tot el món es reuneixen al Parc Natural del Delta de l’Ebre —a dues hores de Barcelona— per a conviure i viure una experiència singular, d’avantguarda, multicultural i de gran qualitat artística i humana.

És un espai on estudiants i professionals de dansa i circ poden experimentar els llenguatges del moviment, on desaprendre per a continuar aprenent i, sobretot, un moment per a celebrar el moviment. Un festival pensat, també, per al públic, per als que estimen les arts escèniques i per als que les volen descobrir.

ROPA (orgaintzadors del Festival) ofereixen una àmplia programació d’espectacles d’avantguarda, de màxima qualitat i de disciplines variades. T’ho perdràs?

  • El preu és de 5€ (consulta la venda d’entrades aquí).

 

Visualitza i descarrega’t la programació d’espectacles Deltebre 2022 clicant aquí
Per a més informació, visita deltebredansa.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes