Festival de Senderisme Ripollès Discovery Walking

FESTIVAL DE SENDERISME –  RIPOLLÈS DISCOVERY WALKING

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus és un projecte de cooperació territorial, nascut en l’àmbit de l’Alt Pirineu i Aran, amb la finalitat de promoure el senderisme com una activitat d’oci saludable i sostenible i que aquest any arriba a la seva cinquena edició.

Les comarques de la xarxa de senders Itinerànnia (Ripollès-Garrotxa-Alt Empordà) seguim formant part per segon any consecutiu d’aquesta iniciativa de promoció del senderisme.

El Ripollès és una comarca on descobrir la petjada de la cultura mil·lenària, amb monestirs, esglésies romàniques o barraques de pastors. A les valls de Ribes i Camprodon, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser protegeix paratges naturals de gran valor.

El festival de senderisme Ripollès Discovery Walking és una bona oportunitat per descobrir el patrimoni natural i cultural del Ripollès, de la mà dels guies interpretadors locals.

En la 2a edició d’aquest festival ens traslladem a la tardor, quan les fagedes i les rouredes del Ripollès presenten uns colors ocres, taronges i vermells per quedar-se bocabadat.

Un total d’11 rutes a la natura per tota la comarca: al costat de gorgs i salts d’aigua, circuits d’orientació, excursions de vertigen, phototrekking, nòrdic walking, sortides pel Parc Natural i molt més!

Totes les activitats inclouen un “Kit del senderista” amb Productes del Ripollès. A la pàgina web hi trobaràs el detall de totes les excursions i recomanacions a seguir. Pots descarregar-te la programació clicant aquí. 

Et podràs inscriure i realitzar el pagament a www.ripollesdiscoverywalking.cat.

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't