Festival de Música Antiga dels Pirineus

FESTIVAL DE MÚSICA ANTIGA DELS PIRINEUS

Cada estiu, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) acosta la música als territoris pirinencs. Els municipis que hi participen acullen una cinquantena de concerts de grups i solistes reconeguts en l’àmbit de la música antiga.

Al llarg dels seus onze anys de trajectòria, el festival s’ha consolidat com una de les propostes culturals més prestigioses i de més abast dels Pirineus.

El FeMAP busca combinar la música antiga de qualitat i el patrimoni natural i cultural del Pirineu. Programa els concerts en espais singulars, com ara esglésies romàniques o llacs d’alta muntanya, disposa d’ofertes d’allotjament i ofereix al públic la possibilitat de realitzar visites guiades i activitats de descoberta del territori incloses en l’entrada dels concerts.

Finalment, el festival també compta amb un programa d’intervenció socioeducativa i FeMAP social que vol apropar la música a les persones amb més dificultats per accedir a la cultura. El seu compromís amb el Pirineu i amb les persones que hi viuen converteixen el FeMAP en un esdeveniment únic.

Compra les teves entrades fent clic a aquest enllaç.
Per a més informació, visita www.femap.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details