Festival DansAmposta

FESTIVAL DANSAMPOSTA 

( DATES PER CONFIRMAR )

Amposta es converteix en la capital de la dansa amb el Festival DansAmposta. Amateurs i professionals es reuniran durant sis dies per compartir noves formes de perfeccionar i aprendre un dels altres.

«Aconseguim que Amposta esdevingui una ciutat molt rellevant en el camp de la dansa, tant en àmbit nacional com internacional», declara l’alcalde del consistori, Adam Tomàs.

Aquesta quarta edició del DansAmposta, organitzat gràcies a la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta i l’Escola de Dansa Jacqueline Biosca, es divideix en un curs intensiu, del 8 al 12 de juliol, i la gala final, el dia 13.

Amb l’objectiu d’impulsar la dansa a les Terres de l’Ebre d’una forma innovadora i creativa, el curs intensiu comptarà amb la presència d’artistes internacionals com Attila Egerházi, Mats Ek, Carlos Miró, Katalin Lorinc o Cristina Porres, exalumna de l’Escola Jacqueline Biosca i ballarina professional.

«És un orgull que ampostines i ampostins que deixen petjada arreu del món tornen a casa per mostrar-nos el seu talent», ha seguit Tomàs.

Jacqueline Biosca, directora de l’escola de dansa, ha apuntat que «els participants podran obtenir una beca per assistir al festival, igual com els alumnes becats de països com Budapest o Itàlia que també ens visitaran». La gala final posarà la cirereta al pastís amb l’actuació de les companyies invitades Royal Ballet Fehérvár, IT Dansa Companyia Jove de Dansa, ARTDANCE i les Germanes Miró, a més de l’actuació dels alumnes assistents al DansAmposta. Serà el 13 de juliol a les 20.30 hores a la Lira Ampostina.

Les entrades es poden aconseguir a l’Escola de Dansa Jacqueline Biosca i a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta.

Event Details
Leave a Comment

Event Details