Festival Crisàlide

FESTIVAL CRISÀLIDE

Durant el 18 i el 19 de juny es celebra una nova edició del Festival Crisàlide a Sant Boi de Llobregat, la ubicació del festival és l’Ateneu Santboià.

És un festival social amb la voluntat d’obrir espais de reflexió i debat col·lectius. Amb la cultura com a eix vertebrador del projecte i com a eina de transformació social, neix de la unió entre l’art i  l’activisme per intentar incidir en la realitat des de la comunitat.

Tots els espais del festival estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Els menors de 16 anys poden assistir al festival acompanyades dels tutors legals i amb lAutorització per a menors de 16 anys signada.

Gent de carrer és un programa de l’emisora Ràdio Sant Boi, aquest podcast serà el mitjà de retransmissió oficial del Crisàlide, per tant, seguirà ben d’aprop tot el que passi durant els dies del festival.

  • Dissabte 18 de juny

A partir de les 11h es faràn les actuacions de Jaume Barri i Cançons didàctiques als Jardins Ateneu.

A partir de les 12h, a la Terrasseta de l’Ateneu es retransmetrà en directe el primer programa amb públic del podcast Això Rai.

A partir de les 18h, a la Terrasseta de l’Ateneu tindrà lloc la taula rodona: Joves, Activisme i Adultcentrisme: Interseccions i Mirades.

A la vesprada, tindrà lloc la Crisàlide Comedy, un stand up comedy amb un cartell dels millors còmics de l’escena catalana. Vegeu el llistat d’artistes: Raquel Hervás, Andrea Farina, Marta Bosch, Alex Ayres, Gabriel Bencompte, Borja Calvo, Gemma Ortís, Maria Lyona, Ramiro Ibarz i Raquel Ramos.

Durant la nit, a partir de les 22h tindràn lloc les actuacions musicals d’Adala, Xicu, Socunbohemio i Dj Karmelas.

  • Diumenge 19 de juny

A partir de les 12h, als Jardins Ateneu es faran les actuacions musicals de Som Núvol i Hermanas Dolor.

A més, durant el dia tindran lloc el Crisàlide Market, el Crisàlide Art i les actuacions de Infantils Renaixença i Jam Session A. S.

Per a més informació, visita www.festivalcrisalide.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details