Festival Càtar i Mercat a Castellbò

MERCAT CÀTAR I JORNADA DELS REFUGIS CÀTARS

Castellbò acollirà aquest cap de setmana diversos actes del Festival Càtar del Pirineu, que enguany arriba una nova edició. Pren el relleu de Josa el cap de setmana següents, el 13 i 14 d’agost.

Ens presenta un programa molt atractiu que comença dissabte dia 13:

  • A la tarda amb una caminada guiada de des del poble de Turbiàs fins a la vila de Castellbò tot seguint un tram de camí de l’últim Càtar, el recorregut que va fer Guillem Belibasta després de ser detingut a  Tírvia i conduït fins al castell de Castellbò.
  • Ja a la nit, es podrà veure al castell una recreació d’aquell episodi històric, amb un espectacle pirotècnic fins al del Grup de Diables de l’Alt Urgell.

Al llarg del diumenge 14 d’agost:

  • Els carrers i les places de Castellbò acolliran una nova edició del Mercat Càtar, que anirà acompanyat de diversos actes paral·lels: taules rodones, teatre, xerrades, visites guiades, actuacions de músics i joglars i la recreació històrica del moment en què s’emporten de Castellbò Guillem Belibasta camí de Vila-Roja Termenès, on l’espera la foguera. Tot això, per recordar el passat càtar d’aquesta població.
  •  El dia acabarà amb la visita guiada a la part històrica del poble.
Per a més informació, visita: www.alturgell.cat

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details