FesticAM – Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta

FESTICAM – FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE I CIRC D’AMPOSTA

El Festival Internacional de Teatre i circ d’Amposta, és una proposta cultural i artística que es desenvolupa a la capital del Montsià, al cor del Delta de l’Ebre, amb l’objectiu d’impulsar la ciutat com un espai de referència del circ, el teatre físic i les arts escèniques a les Terres de l’Ebre convertint-la en un aparador i exhibició de diferents propostes i projectes d’arts en viu d’arreu del món.

El festicAM és membre de la Plataforma Arts de Carrer de Catalunya que agrupa sota un mateix sostre els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació, així com de l’European Festivals Association la plataforma que agrupa tots els festivals d’arts, des de música a teatre, arts de carrers fins a dansa, literatura, etc. a 45 països d’Europa propers i llunyans.

Seran 13 companyies les que oferiran fins a 29 actuacions en aquest esdeveniment més que consolidat en la programació cultural de la ciutat, consulta la programació clicant aquí!

Sigueu benvinguts tots i totes a aquesta festa de les arts escèniques!

Per a més informació, visita etca.cat/festicam

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes