FesticAM – Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta

FESTICAM – FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE I CIRC D’AMPOSTA

El Festival Internacional de Teatre i circ d’Amposta, és una proposta cultural i artística que es desenvolupa a la capital del Montsià, al cor del Delta de l’Ebre, amb l’objectiu d’impulsar la ciutat com un espai de referència del circ, el teatre físic i les arts escèniques a les Terres de l’Ebre convertint-la en un aparador i exhibició de diferents propostes i projectes d’arts en viu d’arreu del món.

El festicAM és membre de la Plataforma Arts de Carrer de Catalunya que agrupa sota un mateix sostre els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació, així com de l’European Festivals Association la plataforma que agrupa tots els festivals d’arts, des de música a teatre, arts de carrers fins a dansa, literatura, etc. a 45 països d’Europa propers i llunyans.

Seran 13 companyies les que oferiran fins a 29 actuacions en aquest esdeveniment més que consolidat en la programació cultural de la ciutat, consulta la programació clicant aquí!

Sigueu benvinguts tots i totes a aquesta festa de les arts escèniques!

Per a més informació, visita etca.cat/festicam

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details