Festes del Sant Crist de Balaguer

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

FESTES DE SANT CRIST DE BALAGUER

( DATES PER CONFIRMAR )
Un cap de setmana ple d’activitats pensades per totes les edats!

Les festes de Sant Crist de Balaguer estan pensades per a tota la ciutadania i per a totes les franges d’edat, i aquest any se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de novembre.

Programació

La festa gran de la ciutat que començarà el divendres dia 8 amb la tradicional ofrena floral al Sant Crist per part dels escolars de la ciutat. Els nens i nenes sortiran des de la plaça del Museu en compte de la del Mercadal, amb uns acompanyants de luxe, a parts dels nostres estimats gegants i una magnífica xaranga, l’Estrella band. Un cop arribats al santuari de Sant Crist, es gaudirà d’un espectacle infantil.

Si seguim amb la programació infantil, el dissabte per la tarda tindrà lloc una projecció de cinema en català del Cicle Cinc, Playmobil la pel·lícula, al cinema Balaguer situat a la sala d’actes de la Paeria, i a les 8 del vespre i al Teatre Municipal es podrà gaudir d’un gran espectacle familiar a càrrec del conegut Mag Lari, adreçat a tots els públics.

El diumenge al matí tindrà lloc una gran cercavila per diferents carrers de la ciutat amb sortida des de la plaça del Mercadal i arribada a la plaça del Museu a càrrec dels Gegants i Capgrossos amb la Colla Gegantera i Graellera que els faran ballar i gaudir als més petits.

Per la tarde, un fantàstic espectacle infantil anomenat Ballant damunt la lluna a càrrec del grup ThePenguins, per xalar d’allò més.

Acabarem la festa amb un gran castell de focs, un piromusical amb diferents peces musicals, alguna d’elles també infantil.

Durant els tres dies es podrà gaudir de les tradicionals Firetes que un any més estaran instal·lades al darrere del pavelló Inpacsa.

Els esdeveniments pensats per altres franges d’edat, es realitzaran al Pavelló, amb balls, concerts i  la 58ª edició del concurs de Colles Sardanistes! 

El dissabte per la nit, tindrà lloc I love 80, 90 i 2000 amb l’actuació de l’orquestra Mondragón, Autoput i DJ Ramos, al pavelló Inpacsa.

Per més informació, visita www.balaguer.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  6 de novembre de 2020
 • Data final
  8 de novembre de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Plaça del Mercadal, 1, 25600 Balaguer, Lleida
 • Telèfon
  973 44 52 00
 • Correu electrònic
  paeria@balaguer.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't