Festes de Santa Eulàlia

FESTES DE SANTA EULÀLIA –  FESTA MAJOR D’HIVERN

Les festes de Santa Eulàlia, també conegudes per la Laia o la festa major d’hivern de Barcelona, se celebren cada any pels volts del 12 de febrer a places i carrers de tota la ciutat. Aquest any se celebra el 9, 10, 11 i 12 de febrer. Una gran celebració de la cultura popular d’arrel tradicional.

És una festa íntima i de petits formats, farcida d’activitats de cultura popular molt diverses i per a totes les edats.

Entre més actes, es destaquen la processó de les Laies, el seguici de Santa Eulàlia, la diada castellera, les ballades de sardanes i el correfoc, amb la participació de bèsties fogueres i diables grans i petits. I aquest any, per primer cop, el cant coral participa en aquestes festes tan esperades i comptarà amb les veus més joves del Raval i els veterans Cors de Clavé. Pel que fa a la dansa, a les ballades de sardanes i mostres d’esbarts s’hi sumen les colles bastoneres.

A part de totes les activitats que es realitzen durant aquests dies de festivitat, s’aprofita les portes obertes als museus com per exemple al Museu Marítim, el Museu d’Història, el Museu de Disseny, el CosmoCaixa, la Basílica de la Sagrada Família i Castell de Montjuïc entre molts altres!

Consulta la programació aquí

Bona Festa Major!

Per a més informació, visita www.barcelona.cat/santaeulalia/ca

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details