Festes de Maig d’Alcanar

FESTES DE MAIG A ALCANAR

L’Ajuntament d’Alcanar presenta les Festes de maig d’Alcanar 2022, que es celebren del 14 al 22 de maig amb molta il·lusió i ganes de passar-ho bé.

Les festes de maig sempre són rebudes amb alegria perquè assenyalen el final de l’hivern i l’inici del bon temps.

Són també unes festes especials perquè amb elles acaba l’època de collita i comença la florida als camps de tarongers del municipi.

Enguany, la il·lusió i el sentiment col·lectiu de retrobament que aporten les festes de maig a la vila d’Alcanar, són especialment intensos, ja que aquesta festivitat no s’ha pogut dur a terme en els darrers anys. A més,  Són dies en els quals es dona visibilitat a la identitat pròpia de la vila, a la seva història i a la diversitat cultural i associativa d’Alcanar.

El programa de festes recull els diferents actes que tindran lloc al llarg de la setmana. Donarà tret de sortida a les festes la presentació del Pallaso Muniatto i finalitzaran els actes amb el tradicional castell de focs d’artifici. Enmig d’aquests dos actes hi trobareu els tradicionals correbous i la resta d’espectacles taurins, així com activitats infantils, espectacles culturals, concerts de música i exhibicions esportives.

Descarrega’t el programa oficial de les Festes de Maig d’Alcanar 2022
Per més informació, visita www.alcanar.org/agenda

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details