Festes de Maig d’Alcanar

FESTES DE MAIG A ALCANAR

L’Ajuntament d’Alcanar presenta les Festes de maig d’Alcanar 2022, que es celebren del 14 al 22 de maig amb molta il·lusió i ganes de passar-ho bé.

Les festes de maig sempre són rebudes amb alegria perquè assenyalen el final de l’hivern i l’inici del bon temps.

Són també unes festes especials perquè amb elles acaba l’època de collita i comença la florida als camps de tarongers del municipi.

Enguany, la il·lusió i el sentiment col·lectiu de retrobament que aporten les festes de maig a la vila d’Alcanar, són especialment intensos, ja que aquesta festivitat no s’ha pogut dur a terme en els darrers anys. A més,  Són dies en els quals es dona visibilitat a la identitat pròpia de la vila, a la seva història i a la diversitat cultural i associativa d’Alcanar.

El programa de festes recull els diferents actes que tindran lloc al llarg de la setmana. Donarà tret de sortida a les festes la presentació del Pallaso Muniatto i finalitzaran els actes amb el tradicional castell de focs d’artifici. Enmig d’aquests dos actes hi trobareu els tradicionals correbous i la resta d’espectacles taurins, així com activitats infantils, espectacles culturals, concerts de música i exhibicions esportives.

Descarrega’t el programa oficial de les Festes de Maig d’Alcanar 2022
Per més informació, visita www.alcanar.org/agenda

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes