Festes de la Mercè

FESTES DE LA MERCÈ

També anomenada festival de festivals, la Mercè és la Festa Major de Barcelona.

Una celebració que reuneix 2 milions de persones, la Festa de la Mercè transforma la ciutat de Barcelona en un gran escenari on tot és possible.

No hi falten les tradicions, ni elfoc, ni la música, ni la dansa ni tampoc el circ. La diversitat és una de les claus en l’organització de la festa gran de la capital catalana. És una festa breu però intensa, plena d’activitats de cultura popular molt diverses i per a totes les edats.

Entre d’altres actes, destaquen el matí de festa major, la cavalcada de la Mercè, el gran correfoc, el passeig de gegants i nans, les festivitats castelleres, els balls i les danses arribades de tot Catalunya, etcètera. Tenen una forta presència les cercaviles de tota mena, uns dels actes tradicionals més antics de la ciutat, emparentats amb les processons de Corpus que ja trobem documentades als segles XV i XVI.

La Festa Major de Barcelona té des del 2007 una ciutat convidada que porta a la Mercè els seus talents més innovadors. Aquest any la ciutat convidada és Beirut, una ciutat mediterrània que és un dels grans centres d’activitat cultural del món àrab.

Teatre, dansa, arts de carrer i cinema fet a Beirut seran protagonistes aquest setembre, quan Barcelona celebra la Festa Major.

Per més informació, visita www.barcelona.cat/lamerce

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  18 de setembre de 2020
 • Data final
  24 de setembre de 2020 23:59
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Avinguda de la Catedral, 08012, Barcelona
 • Telèfon
  93 316 10 00
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't