Festa Major de Sant Joan de Valls

Sant Joan a Valls

FESTA MAJOR DE SANT JOAN DE VALLS

Arriba a Valls la Festa Major de Sant Joan, el Sant Joan Vallenc, que desplegarà enguany un ampli cartell amb catorze concerts de músiques modernes en què participaran els grups de Zoo, Stay Homas o Ciudad Jara, entre altres.

Les catorze actuacions tindran preus entre 1 i 3 €, ja que la ciutat aposta pel caràcter popular o gratuït de les localitats perquè el preu no en sigui cap obstacle. El dimecres 26 de maig a les 10 h es posen a disposició 14.500 entrades, primer per a la població empadronada a Valls, i dijous 27 a les 12 h per a tothom.

La programació incorpora els concerts de La Pegatina, Roba Estesa, Balkan Paradise Orchestra i la Banda d’En Vinaixa 2.2., i també un ampli bloc familiar amb els contacontes de La Pessigolla, les narradores Karme González i Imma Pujol, i un nou espai de joc participatiu sobre el seguici. Les balladetes de Completes es podran veure en directe per TAC12.

Tots els concerts s’han adaptat a la nova normativa que marca que els espais estiguin delimitats, que hi hagi control d’accés i d’aforament, que es porti el registre dels assistents, que el públic romangui assegut i que es mantinguin les distàncies físiques entre els espectadors, a més de les habituals mascaretes i gel hidroalcohòlic.

Aquest any, vine a celebrar la Festa Major de Sant Joan de Valls del 18 al 25 de juny i viu-la amb els teus ulls!

Descarrega’t el programa clicant aquí.
Per a més informació, visita www.vallsfestamajor.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details