Festa major de Salou

FESTES MAJORS DE SALOU

( DATES PER CONFIRMAR )

Del 17 al 31 d’octubre, Salou està de festa! 

El municipi celebra l’arribada de la tardor amb diferents esdeveniments tant variats com balls, caminades, concerts, xarrades, i molt més! 

Per complementar l’esdeveniment del Rally RACC del 24 al 27 d’octubre on Salou es converteix en epicentre turístic, el dissabte 27 vine a guadir dels correfocs pels carrers amb els Diables Maleïts, les Bruixes “Latemó”, el Xaloc i la Morena de Salou a les 21:00 h.

A més a més, gaudeix del Rally Tapas, on el món del motor té la gran oportunitat d’assaborir la restauració salouenca amb una ruta gastronòmica pel municipi que destaca per la gran varietat i qualitat de les degustacions que s’ofereixen per part de la cuina local. Un doble esdeveniment que dinamitza i acompanya la gran cita mundial del motor, del 17 al 28 d’octubre.

Programa Rally Tapas

I per la castanyada, el dimecres dia 30 vine a la Gran Paella Popular i acabala amb l’esclat de focs a les 21:00 i Sopar Popular al Club Nàutic. El dijous dia 31, no et pots perdre la Festa del Panellet! Amb tallers, espectacles i xocolatada popular. Consulta el programa d’activitats a continuació i no et perdis res!

Programa d’activitats Salou

Per més informació, visita www.visitsalou.eu

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  17 d'octubre de 2020
 • Data final
  31 d'octubre de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Passeig del 30 d'Octubre, 4, 43840 Salou, Tarragona
 • Telèfon
  977 30 92 00
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't