Festa major de Salou

FESTES MAJORS DE SALOU 2022

Del 27 al 31 d’octubre, Salou està de festa! 

El municipi celebra l’arribada de la tardor amb diferents esdeveniments tant variats com balls, caminades, concerts, xarrades, i molt més!

Salou torna a celebrar, amb normalitat, la Festa del 30 d’octubre i ho farà amb un programa molt ampli; des de una quarentena d’activitats culturals i festivals, per totes les edats.

El programa iniciarà amb el pregó, aquest any a càrrec de José Maria Reyes Cañellas, el president del Club Salou Futbol Sala.

Però, el dia més important és el diumenge dia 30 d’octubre, dia que es durà a terme la plantada de l’arbre, el gran esmorzar popular a les 10.00 h, la paellada popular a les 14.00 h, a les 11.00 h la cercavila d’elements populars de Salou, també hi haurà una orquestra amb ball, entre altres molts més.

Descarrega’t el programa d’activitats Salou

A més, aquest any, com a novetat podreu gaudir del “SalouWeen Street Festival“, per celebrar la nit més terrorífica de l’any, en el passeig a Jaume I del 29 al 31 d’octubre al Passeig Jaume I. Podràs gaudir de la música, restauració, shows i molta animació, i zona infantil de 17 a 24 h.

Per a més informació, visita www.visitsalou.eu

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details