Triatló Challenge Salou

TRIATLÓ CHALLENGE SALOU

Els dies 1, 2 i 3 d’octubre Salou acull al Triatló Challence Salou, on poder gaudir de 3 modalitats d’esport com més t’agradi.

Aquesta prova del circuit internacional CHALLENGEFAMILY és una de les cites de triatló més destacades en l’àmbit nacional. Els participants podran escollir entre la modalitat Middle Distance (1.9 km nedant, 90km en bici i 21.1 km corrent) o Short Distance (1.9 km nedant, 60 km en bici i 11 km corrent). Una edició exclusiva que, per temes pandèmics, estarà limitada a 1.000 persones.

La meta estarà situada a la Plaça de les Comunitats Autònomes, epicentre del triatló tot el cap de setmana. Amb un circuit de ciclisme ràpid i una cursa a peu pel passeig marítim, la cursa no deixarà indiferent a cap participant. A més, la prova es podrà seguir online via streaming.

Cal destacar que el CHALLENGESALOU no només reparteix 25.000 € en premis, sinó que també és una cita classificatòria per al Mundial (THECHAMPIONSHIP) que se celebrarà a Samorin, Eslovàquia.

Com a novetat, CHALLENGESALOU 2021 formarà part del Ranking Nacional de Triatlón Media y Larga Distancia (FETRI) amb 10.000 € en premis.

Més enllà del triatló de mitja i curta distància, CHALLENGESALOU presenta THEFESTIVAL, una oferta d’activitats perquè les famílies també puguin viure una experiència única i gaudir d’aquest meravellós esport que fusiona família i esport.

A més d’una fantàstica Expo d’accés lliure al Resort La Siesta de Salou, divendres a la tarda se celebrarà un “Meet & Greet” amb els millors atletes professionals de la prova. Dissabte al matí serà el torn de la prova nedant “Open Water”, la cursa familiar de 4 km “Breakfast Run” on es reconeixerà el circuit i la “Junior Challenge”, la cursa a peu dels més petits. Més tard, la “Pasta Party” i la “Challenge Women” completaran l’oferta d’activitats del dia previ al CHALLENGE.

En aquesta edició 2021, Juanan Fernández, Race Director de CHALLENGESALOU, oferirà durant el cap de setmana un reconeixement dels circuits liderat per ell mateix.

#WeAreTriathlon

Insriu-te clicant aquí

Per a més informació, visita challenge-salou.com

Organitza:

  

Event Details
Leave a Comment

Event Details