Festa Major de Maig a Lleida

FESTA MAJOR DE MAIG A LLEIDA

“L’any passat vam haver de renunciar a la Festa Major en pro d’un interès superior: la salut i la vida de tots els ciutadans i les ciutadanes. Enguany, la celebrarem amb un seguit de mesures i precaucions adaptades a l’actual situació sanitària, que encara no és bona, però que a poc a poc es va beneficiant de l’efecte protector de la vacunació” Paraules de l’alcalde de la ciutat Miquel Pueyo i París.

La joia de la Festa Major envaeix Lleida i projecta arreu la seva alegria i força creativa. La ciutat està a punt per gaudir de la celebració que més exemplifica allò que és Lleida, una capital amb una empenta cultural extraordinària que és capaç de traslladar-la als carrers i de gaudir-la massivament amb un civisme exemplar.

Tot el Maig Festiu, amb la Fira de Titelles, la Festa Major, la Festa de Moros i Cristians i l’Aplec del Caragol, és la millor mostra de la capacitat festiva i cívica de la ciutat. (…) Revetlles, esports, cinema, propostes infantils, poesia, teatre, concerts, visites culturals, danses tradicionals, activitats mediambientals… I molt més!

Tot conforma un gran programa amb cites pensades per a tots els públics  i que convida la gent de Lleida i de fora de la ciutat a endinsar-se en aquesta gran manifestació de festa i de cultura. Tothom hi és convidat.

Aquesta vegada a causa de la situació sanitaària que estem passant tindrem aforament limitat, per aquest motiu és necessari fer reserva prèvia.

  • Via online, per a cada acte al web www.festeslleida.cat
  • Via telefònica al telèfon 973 67 80 57 (de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 17.30 h a 19.30 h fins a exhaurir localitats. Telèfon operatiu a partir del 27 d’abril).

Per a més informació, visita festamajor.paeria.cat

Descarrega’t el programa aquí!

Organitza:

Deixa un comentari