Festa Major de Maig a Lleida

FESTA MAJOR DE MAIG A LLEIDA

Lleida es prepara per viure la Festa Major de Maig del 2022, que enguany es celebrarà del 6 a l’11 de maig i que tornaran a compltar amb un ampli programa cultural per a totes les edats! Estopa, Fuel Fandango, La La Love You, Auxili, La Fúmiga, Ginestà i Sexenni són alguns artistes confirmats al cartell de la Festa Major lleidatana en honor a Sant Anastasi.

La joia de la Festa Major envaeix Lleida i projecta arreu la seva alegria i força creativa. La ciutat està a punt per gaudir de la celebració que més exemplifica allò que és Lleida, una capital amb una empenta cultural extraordinària que és capaç de traslladar-la als carrers i de gaudir-la massivament amb un civisme exemplar.

Tot el Maig Festiu, amb la Fira de Titelles, la Festa Major, la Festa de Moros i Cristians i l’Aplec del Caragol, és la millor mostra de la capacitat festiva i cívica de la ciutat. (…) Revetlles, esports, cinema, propostes infantils, poesia, teatre, concerts, visites culturals, danses tradicionals, activitats mediambientals… I molt més!

Tot conforma un gran programa amb cites pensades per a tots els públics  i que convida la gent de Lleida i de fora de la ciutat a endinsar-se en aquesta gran manifestació de festa i de cultura. Tothom hi és convidat.

Descarrega’t la Programació de la Festa Major de Lleida

Per a més informació, visita festamajor.paeria.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes