Festa Major de Maig a Lleida

FESTA MAJOR DE MAIG A LLEIDA

Lleida es prepara per viure la Festa Major de Maig del 2023, que enguany es celebrarà del 9 al 14 de maig i que tornaran a compltar amb un ampli programa cultural per a totes les edats!

La joia de la Festa Major envaeix Lleida i projecta arreu la seva alegria i força creativa. La ciutat està a punt per gaudir de la celebració que més exemplifica allò que és Lleida, una capital amb una empenta cultural extraordinària que és capaç de traslladar-la als carrers i de gaudir-la massivament amb un civisme exemplar.

Tot el Maig Festiu, amb la Fira de Titelles, la Festa Major, la Festa de Moros i Cristians i l’Aplec del Caragol, és la millor mostra de la capacitat festiva i cívica de la ciutat. (…) Revetlles, esports, cinema, propostes infantils, poesia, teatre, concerts, visites culturals, danses tradicionals, activitats mediambientals… I molt més!

Tot conforma un gran programa amb cites pensades per a tots els públics  i que convida la gent de Lleida i de fora de la ciutat a endinsar-se en aquesta gran manifestació de festa i de cultura. Tothom hi és convidat!

Consulta tota la Programació aquí
Per a més informació, visita festamajor.paeria.cat
Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details