Festa Major de Caldes de Malavella

FESTA MAJOR DE CALDES DE MALAVELLA

La Festa Major de Caldes de Malavella és sempre tot un esdeveniment i una de les més concorregudes de la comarca de la Selva. Les activitats que el municipi ha preparat aquest any són múltiples. Tot està organitzat perquè t’ho passis d’allò més bé al poble termal per excel·lència.

La Festa Major d’aquest any comença el cap de setmana del 23 de juliol i acaba el 2 d’agost. 

Com a cada Festa Major l’Oficina de Turisme dóna suport logístic i tècnic a l’àrea de festes per tal de dur a terme la inscripció d’algunes activitats.

En aquesta edició gestionem les inscripcions de:

URBAN ESCAPE

  • Dissabte 24 i Diumenge 25 de juliol

Heu sentit parlar dels Escape Rooms? Caldes de Malavella és un poble amb molta història i, consegüentment, també amb molt misteri, de manera que és perfecte per la organització d’una activitat d’aquest tipus.

El muntatge del joc s’allargarà un cap de setmana (24 i 25 de juliol), de manera que els participants tindran dos dies per resoldre’l amb calma, al seu ritme i a l’hora que vulguin. No hi haurà guanyadors ni perdedors, però sí que els equips entraran a un ranking segons el temps que han tardat en resoldre l’enigma. A l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament se’ls proporcionarà el material necessari per començar el joc, i a partir d’aquí caldrà seguir el recorregut trobant pistes i resolent enigmes, a través d’una APP que s’ha desenvolupat expressament. Serà una aventura en la seva major part digital que es podrà fer escanejant els codis QR que hi haurà repartits per la població.

Cal inscripció prèvia omplint aquest formulari:
https://forms.gle/rSFB4AKZzeU5amg77

PINTURA A L’ASFALT

  • Dissabte 24 de juliol, de les 9h30 a les 12h
  • Carrer Jacint Verdaguer i Carrer Núria

Cada participant tindrà un espai delimitat d’1m d’asfalt. La pintura es farà amb guix que es proporcionarà en el moment d’arribar.
Hi haurà 4 categories: Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior. Es realitzarà un sorteig amb premi per a cada categoria.

Inscripcions fins el dia 22 de juliol en el següent enllaç:
https://forms.gle/EVqU2dJ7GJFq3xBH7

TALLERS INFANTILS

  • Dissabte 31 de juliol, a partir de les 10h
  • Parc de la Sardana

Petits i grans ens demostraran les seves habilitats artístiques. Amb la presència de la superheroïna Tina de l’Escola Esportiva Municipal.
Hi haurà dos grups, un de 10h15h a 11h, i l’altre d’11h a 11h45. Cada grup serà de 50 persones
Organitzen les Ampes dels CEIP Sant Esteve, del CEIP la Benaula i de la Llar d’Infants Ninots.

Inscripcions fins el 24 de juliol en el següent enllaç:
https://forms.gle/Xa9fk1V8RP3EMBoe6

Descarrega’t el programa complert de la Festa Major 2021 des d’aquí!

Tots els actes contemplats en aquest programa de Festa Major, s’adaptaran a les mesures sanitàries que estiguin vigents en aquell moment. Així mateix, es demana que tothom que vulgui participar en la Festa Major, ho faci seguint les indicacions sanitàries vigents proposades pel Departament de Salut.

Compra d’entrades a ticketara.com a partir del dimarts 13 de juliol

Per a més informació, visita caldesdemalavella.cat

Organitza:

1 Comentari
  1. Jove intrepid

    Estic bastant content de la festa del meu poble i com a partícep d’aquesta trobo a faltar un petit reconeixement al grup de joves que porta ajudant a l’ajuntament desde fa molts anys per això demanaria aquest reconeixement cap a un grupo de joves desinteressats que fan possible la festa moltes gracies.

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't