Festa Major de Caldes de Malavella

FESTA MAJOR DE CALDES DE MALAVELLA

(Dates per confirmar)

La Festa Major de Caldes de Malavella és sempre tot un esdeveniment i una de les més concorregudes de la comarca de la Selva. Les activitats que el municipi ha preparat aquest any són múltiples. Tot està organitzat perquè t’ho passis d’allò més bé al poble termal per excel·lència.

La Festa Major d’aquest any comença el cap de setmana del 27 i 28 de juliol i acaba el dimarts 6 d’agost. Vuit dies sencers per gaudir de la cultura, la festa i les tradicions populars! Espais, places i carrers s’omplen de joia i alegria. T’ho perdràs?

El dia de Festa Major de Caldes de Malavella és el 3 d’agost, per Sant Esteve màrtir, patró de la Parròquia de Caldes i del poble, i el municipi aprofita aquesta data tan especial per posar a l’abast de la població tot d’activitats infantils, cercaviles, tallers, audicions, correfocs, concerts, sopars populars, balls, matinades, teatres, misses, exposicions… Només cal que treguis a la llum el teu costat més creatiu i fester, i l’Ajuntament, les associacions i les entitats de Caldes posen la resta.

D’entre totes les activitats que es duran a terme aquest dies de juliol i agost destaquen els concursos de pintura, la 27a Marxa Popular a St. Maurici, els concerts de Koers, Dr. Prats, Bocamolls i les nits de ball a càrrec de l’Orquestra Maravella i el Grup Nou Trànsit.

Alguns esdeveniments es repeteixen cada any i són tota una tradició al poble, com: el correfoc i l’espectacle pirotècnic, la cercavila i la cercavileta, la cantada d’havaneres, el concert i el gran sopar de festa major, etc.

La Festa Major de Caldes està adreçada a un públic molt divers però sobretot familiar, ja que hi ha moltes activitats amb voluntat d’acollir famílies senceres i fomentar les relacions intergeneracionals. Per exemple, aquest any la programació de les festes posa a la disposició dels més petits un Supertobogan, el Bati-aigua escuma i la Festa Aquàtica i d’Inflables a la piscina municipal. Pel que fa a les activitats culturals, els dos primers dies de festa major i l’últim es representen dos obres de teatre: “La Cage o Gàbia de boges”, del Grup Carisma Teatre i M’esperaràs?, comèdia romàntica de Carles Alberola interpretat pel Taller de Teatre de Figueres. Com a novetat, aquest any es farà el dissabte 27 de juliol el 1er Torneig de futbol Vichy Catalán de modalitat de futbol 7.

Queden pocs dies per poder gaudir d’aquesta Festa major inigualable. Informa’t de la programació d’aquest any i apunta’t a les activitats que et facin més goig. Tens tota una setmana plena d’esdeveniments per gaudir a la teva disposició!

 

 

Fes una ullada al programa d’aquest enllaç.

Organitza:

1 Comentari
  1. Jove intrepid

    Estic bastant content de la festa del meu poble i com a partícep d’aquesta trobo a faltar un petit reconeixement al grup de joves que porta ajudant a l’ajuntament desde fa molts anys per això demanaria aquest reconeixement cap a un grupo de joves desinteressats que fan possible la festa moltes gracies.

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't