Festa Major de Caldes de Malavella

FESTA MAJOR DE CALDES DE MALAVELLA

Caldes de Malavella és un municipi molt actiu en quant a les activitats que s’hi realitzen anualment. Les àrees de Turisme, Promoció econòmica i Cultura de l’Ajuntament i les entitats de Caldes de Malavella organitzen diversos festivals, fires, mercats i aplecs al llarg de l’any, donant al municipi el digne sobrenom de la vila de les mil activitats.

La Festa Major de Caldes de Malavella és sempre tot un esdeveniment i una de les més concorregudes de la comarca de la Selva. Les activitats que el municipi ha preparat aquest any són múltiples. Tot està organitzat perquè t’ho passis d’allò més bé al poble termal per excel·lència.

La Festa Major d’aquest any comença el cap de setmana del 30 de juliol i acaba el 9 d’agost. 

Clica aquí per saber-ne més

Com a cada Festa Major l’Oficina de Turisme dóna suport logístic i tècnic a l’àrea de festes per tal de dur a terme la inscripció d’algunes activitats.

Per a més informació, visita caldesdemalavella.cat

Organitza:

Event Details
1 Comment
  1. Jove intrepid

    Estic bastant content de la festa del meu poble i com a partícep d’aquesta trobo a faltar un petit reconeixement al grup de joves que porta ajudant a l’ajuntament desde fa molts anys per això demanaria aquest reconeixement cap a un grupo de joves desinteressats que fan possible la festa moltes gracies.

Leave a Comment

Event Details