Festa gastronòmica “Vins i Marinada”

5ª EDICIÓ DE LA FESTA GASTRONÒMICA VINS I MARINADA

( DATES PER CONFIRMAR )

Tàrrega acollirà la cinquena edició de la festa gastronòmica “Vins i Marinada” el dissabte 6 de juliol

Es tracta d’una iniciativa turística i gastronòmica que promociona el territori mitjançant els vins produïts per 9 cellers d’aquesta emblemàtica zona agroalimentària. L’esdeveniment es desenvoluparà de 6 de la tarda a 12 de la nit a la plaça del Carme, amb accés gratuït.

En el decurs de la presentació en roda de premsa, la presidenta de l’Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb, Eva Bonet, ha explicat que la celebració del “Vins i Marinada” a la capital de l’Urgell consolida aquesta proposta de promoció del territori i del paisatge de la vall del Corb, “l’essència que caracteritza el certamen”.

6 hores d’activitats al centre de la ciutat, que com de costum es realitzarà el maridatge gastronòmic amb productes de proximitat en què el públic tindrà ocasió de tastar els vins de la vall del Corb acompanyats d’elaboracions realitzades per restauradors de la zona. La tarda s’amenitzarà amb la música en viu del duo acústic Walking Roots i la sessió de de DJ Lau.

En paral·lel, a les 6 de la tarda, al Palau dels Marquesos de La Floresta, es presentarà el llibre “Raïms”, el qual recull les principals varietats catalanes de vinya, la seva història, els conreus i la producció vitivinícola.

Tot seguit, al mateix espai, s’oferirà una degustació de vins de la vall del Corb (preu: 10 euros · reserves al telèfon 639 353 295).

El “Vins i Marinada” 2019 compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la D.O. Costers del Segre.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details