Festa del Xató de Vilafranca del Penedès

FESTA DEL XATÓ A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Això de menjar xató i beure bon vi per acompanyar està prou bé, però la #rutaXato va molt més enllà. És una excusa fantàstica per sortir de casa i gaudir de tot el que et poden oferir les nostres comarques.

Vilafranca del Penedès forma part de la Ruta del Xató, una proposta de turisme gastronòmic de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

“Fer la Ruta” és conèixer el territori del xató, fent algunes de les visites que es proposen a les escapades temàtiques de la Ruta del Xató, que permeten descobrir tot allò que pot oferir el territori: enoturisme, arquitectura, música, mar, cultura i gastronomia, amb el fil conductor d’un dels plats vendrellencs més reconeguts: el xató, que es pot degustar als 85 restaurants adherits a la Ruta del Xató.

Actualment, formen part de la Ruta el Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Calafell, Cunit i Canyelles.

El mateix dia podreu gaudir i comprar pel Mercat especial de la Festa del Xató. Mercat organitzat pel Col·lectiu d’artesans, broncaters i pintors del Penedès i estaran des del les 10.00 fins les 14.00 hores.

Per a més infomració, visita www.rutadelxato.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details