Festa del Mercat d’Amposta

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

FESTA DEL MERCAT D’AMPOSTA

La Festa del Mercat a la Plaça arriba a la XIII edició el cap de setmana del 20 al 23 de maig amb una proposta semiconfinada que vol anar recuperant la normalitat, seguint sempre la normativa fixada pel Procicat. S’han pogut plantejar activitats que ens permetin tornar a abillar-nos amb les vestimentes típiques de principis de segle XX i sortir al carrer, passejar, anar a fer el vermut, a dinar o si es pot, a sopar als restaurants i assistir a espectacles, sempre sent prudents”.

Espectacles amb entrada a l’exterior, a la plaça de l’Ajuntament i la plaça del Castell on no hi faltaran alguns dels més tradicionals com les varietès o el circ; el Sopar a les Fosques les tres nits de Festa a tots els bars i restaurants que s’adhereixin a la iniciativa; una ruta turística pels molins arrossers i una altra per l’Amposta del segle XX; el toc de diana al carrer adaptat a la normativa o el pregó inaugural.

Entre les propostes que s’inclouen noves hi ha el Taulell al carrer, tots els comerços que s’inscriguen el dissabte 22 posarán una parada davant del seu establiment. També s’ha convocat el tradicional concurs d’aparadors i s’ha convocat el concurs de balcons. Els retaurants podrán ampliar les terrasses i ambientar el local. 

Tot i que la temàtica de l’edició d’enguany serà el transport (s’ha programat una exposició sobre transports de l’època al Museu Terres de l’Ebre) el pregó inaugural se centrarà en tothom qui ha aportat el seu granet de sorra en la gestió de la pandèmia. La inauguració serà divendres a les 19.00 h i s’haurà de tenir entrada per poder accedir-hi.

No n’ho pots perdre!

Per a més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  20 de maig de 2021
 • Data final
  23 de maig de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Plaça de l'Ajuntament, 43870, Amposta, Tarragona
 • Telèfon
  977 70 00 57
 • Correu electrònic
  ajuntament@amposta.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't