Festa de la verema al Penedès

FESTA DE LA VEREMA DE LA RUTA DEL VI DEL PENEDÈS

Els cellers de la Ruta del Vi del Penedès volen donar la benvinguda a l’època més esperada de l’any amb una jornada diferent i especial: la Festa de la Verema.

Durant el cap de setmana del 3 i 4 de setembre, podeu fer un tranquil pícnic a l’aire lliure amb amics i família, envoltats d’una vinya plena de raïm.

Cada celler té una proposta especial per aquest dia, amb opcions d’aperitius, brunchs i dinars, sempre acompanyats dels vins de cada establiment.

Es tracta d’una jornada festiva, on els cellers de la Ruta del Vi et brinden l’oportunitat de passar-hi el matí i fer-hi un pícnic a l’aire lliure. D’aquesta manera, volen donar el tret de sortida a un mes de setembre ple d’activitats turístiques, on les propostes de verema son les protagonistes: collir i tastar el raïm ja madur, provar el primer most flor, fer verema en família…

La Festa de la Verema serà una gran forma d’estirar l’estiu, de passar-ho bé i de celebrar amb familiars i amics que al Penedès ha arribat l’època més bonica de l’any. Fes un cop d’ull a totes les opcions de picnic i les activitats que cadascú ha preparat per a aquest dia a la web!

Per a més informació, visita www.penedesturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details