Festa de la verema al Penedès

FESTA DE LA VEREMA DE LA RUTA DEL VI DEL PENEDÈS

Els cellers de la Ruta del Vi del Penedès volen donar la benvinguda a l’època més esperada de l’any amb una jornada diferent i especial: la Festa de la Verema.

Durant el cap de setmana del 3 i 4 de setembre, podeu fer un tranquil pícnic a l’aire lliure amb amics i família, envoltats d’una vinya plena de raïm.

Cada celler té una proposta especial per aquest dia, amb opcions d’aperitius, brunchs i dinars, sempre acompanyats dels vins de cada establiment.

Es tracta d’una jornada festiva, on els cellers de la Ruta del Vi et brinden l’oportunitat de passar-hi el matí i fer-hi un pícnic a l’aire lliure. D’aquesta manera, volen donar el tret de sortida a un mes de setembre ple d’activitats turístiques, on les propostes de verema son les protagonistes: collir i tastar el raïm ja madur, provar el primer most flor, fer verema en família…

La Festa de la Verema serà una gran forma d’estirar l’estiu, de passar-ho bé i de celebrar amb familiars i amics que al Penedès ha arribat l’època més bonica de l’any. Fes un cop d’ull a totes les opcions de picnic i les activitats que cadascú ha preparat per a aquest dia a la web!

Per a més informació, visita www.penedesturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes