Festa de la Mel d’Arnes

FESTA DE LA MEL D’ARNES

S’acosta la 17a edició de La Festa de la Mel d’Arnes. Després de dos anys sense poder celebrar-se, enguany torna amb més ganes que mai. El primer diumenge de juny es troben, a la vila d’Arnes, una setantena d’estands d’artesans amb degustació i venda de productes relacionats amb la mel, actuacions de circ, tallers i música.

La mel, és un producte de qualitat que pot condimentar pastissos, coques dolces o, simplement, una bona llesca de pa. Aquesta població ha volgut donar una representació d’aquest aliment en forma de museu amb el Centre d’Interpretació de la mel a Arnes.

El Centre d’Interpretació de la Mel d’Arnes és un espai de divulgació i exposició sobre la mel, la cultura i la tradició que envolta aquest món, reforçant el vincle identificatiu d’Arnes amb aquesta tradició centenària.

L’objectiu del centre és preservant i difondre la tradició de l’apicultura com a element essencial del patrimoni del poble, així com donar a conèixer el sorprenent món de les abelles.

Aquest centre dirigit a un públic familiar, va ser inaugurat l’agost del 2008 i ha estat totalment remodelat l’any 2016. Consta de diferents espais didàctics i lúdics que, utilitzant les últimes tecnologies, ens mostren tot allò relacionat amb el món de la mel i les abelles de manera dinàmica i divertida.

El Centre es pot visitar en diferents llengües: català, castellà, anglès i francès.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA FENT CLIC AQUÍ
Per a més informació, visita www.arnes.altanet.org

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details