Fem Estiu a Terrassa!

FEM ESTIU 2022!

Del juliol al setembre a Terrassa, Fem Estiu! ens convida a gaudir amb música, cinema, teatre, circ, patrimoni i activitats infantils i familiars. Consisteix en activitats a carrers, places i equipaments municipals com teatres o biblioteques.

Aquest any compta amb propostes ja consolidades com el Festival de Circ, que torna al seu format habitual a la Maurina; el Festival d’Estiu a la Seu d’Ègara a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48; les activitats organitzades pel Museu de Terrassa, o els concerts a la nova Jazz Cava, cal afegir-hi novetats com la recuperació del festival de cinema Egara Film Fest a Les Arenes; els tallers de percussió dels Diables de Sant Pere Nord (als barris del Segle XX, el Pla del Bon Aire i Sant Pere Nord) o dos tallers de cinema a Torre-Sana i Guadalhorce.

Visualitza i descarrega’t la programació aquí

Una programació ben variada, pensada per a tota mena de públic!

Important: Els espais són físicament accessibles, si es requereixen suports o mesures d’accessibilitat addicionals, poseu-vos en contacte amb l’organització al correu electrònic cultura.districtes@terrassa.cat o al telèfon 937832711.

Per a més informació, visita www.terrassa.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes