Fem Estiu a Terrassa!

FEM ESTIU 2022!

Del juliol al setembre a Terrassa, Fem Estiu! ens convida a gaudir amb música, cinema, teatre, circ, patrimoni i activitats infantils i familiars. Consisteix en activitats a carrers, places i equipaments municipals com teatres o biblioteques.

Aquest any compta amb propostes ja consolidades com el Festival de Circ, que torna al seu format habitual a la Maurina; el Festival d’Estiu a la Seu d’Ègara a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48; les activitats organitzades pel Museu de Terrassa, o els concerts a la nova Jazz Cava, cal afegir-hi novetats com la recuperació del festival de cinema Egara Film Fest a Les Arenes; els tallers de percussió dels Diables de Sant Pere Nord (als barris del Segle XX, el Pla del Bon Aire i Sant Pere Nord) o dos tallers de cinema a Torre-Sana i Guadalhorce.

Visualitza i descarrega’t la programació aquí

Una programació ben variada, pensada per a tota mena de públic!

Important: Els espais són físicament accessibles, si es requereixen suports o mesures d’accessibilitat addicionals, poseu-vos en contacte amb l’organització al correu electrònic cultura.districtes@terrassa.cat o al telèfon 937832711.

Per a més informació, visita www.terrassa.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details