Favatada de Valls 2021

Favatada Valls 2021

3ª EDICIÓ DE LA FAVATADA DE VALLS  

Dissabte dia 9 d’abril tindrà lloc la quarta edició de la Favatada, on es podrà degustar un plat de faves a la catalana a un preu popular de 3,5 €. Una mostra de cuina de les faves als restaurants de la ciutat.

El preu inclou una ració de faves a la catalana i un plat de ceràmica.

La Favatada es realitzarà a partir de les 12 hores fins a les 14:30 hores.

La venda dels tiquets per a les racions de faves es poden adquirir, anticipadament a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3) fins el 8 d’abril, de dilluns a dissabte de les 10:30 a les 13 hores i de les 16:30 a les 19 hores, i diumenge de 10 a 14:00 hores.

Enguany, sota el lema ‘De l’hort al plat’, els restaurants de la capital de l’Alt Camp compartiran protagonisme amb els agricultors i agricultores, amb l’objectiu de posar en valor aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant.

La favatada popular és una festa que compta amb la participació dels gegantons infantils de Picamoixons, la Gegantona i el Gegantó Lladrefaves de Valls que amenitzaran la jornada. Els i les assistents podran gaudir de la típica favatada catalana elaborada per l’Associació de Restauradors.

Per a més informació, visita www.valls.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes