Favatada de Valls 2021

Favatada Valls 2021

3ª EDICIÓ DE LA FAVATADA DE VALLS  

Dissabte dia 9 d’abril tindrà lloc la quarta edició de la Favatada, on es podrà degustar un plat de faves a la catalana a un preu popular de 3,5 €. Una mostra de cuina de les faves als restaurants de la ciutat.

El preu inclou una ració de faves a la catalana i un plat de ceràmica.

La Favatada es realitzarà a partir de les 12 hores fins a les 14:30 hores.

La venda dels tiquets per a les racions de faves es poden adquirir, anticipadament a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3) fins el 8 d’abril, de dilluns a dissabte de les 10:30 a les 13 hores i de les 16:30 a les 19 hores, i diumenge de 10 a 14:00 hores.

Enguany, sota el lema ‘De l’hort al plat’, els restaurants de la capital de l’Alt Camp compartiran protagonisme amb els agricultors i agricultores, amb l’objectiu de posar en valor aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant.

La favatada popular és una festa que compta amb la participació dels gegantons infantils de Picamoixons, la Gegantona i el Gegantó Lladrefaves de Valls que amenitzaran la jornada. Els i les assistents podran gaudir de la típica favatada catalana elaborada per l’Associació de Restauradors.

Per a més informació, visita www.valls.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details