Exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones: “Lliures i Sense Por”

EXPOSICIÓ: “LLIURES I SENSE POR”

Al febrer, el Centre d’Interpretació de la Terrissa sempre dedica l’espai d’exposicions temporals a les Dones, realitzant alguns actes conjuntament amb l’Associació de Dones de la Galera.

Enguany degut a la situació sanitària provocada per la pandèmia, tots aquests actes no es podran portar a terme però, des del centre s’ha volgut dedicar, com sempre, l’espai, a les Dones, i, fins tot posar-hi més èmfasi donada la situació tan complexa que estem vivint, per això hem triat una exposició, de les itinerants, que ofereix l’Institut Català de les Dones: “Lliures i Sense Por”.

L’exposició reivindica els drets de les dones a la llibertat sexual, a l’autodeterminació i l’autonomia sexual, i a viure una vida lliures de violències.

Estem segures que l’exposició aconseguirà el seu propòsit i ajudarà a reflexionar sobre les violències sexuals alhora que donarà llum a que cal fer davant d’una situació d’aquest tipus i més encara en el context actual de pandèmia i les seves restriccions que fan que la dona, sovint, sigui més vulnerable encara.

Per més informació, visita www.galera.altanet.org

Organitza:

Ajuntament de la Galera

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes