Exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones: “Lliures i Sense Por”

EXPOSICIÓ: “LLIURES I SENSE POR”

Al febrer, el Centre d’Interpretació de la Terrissa sempre dedica l’espai d’exposicions temporals a les Dones, realitzant alguns actes conjuntament amb l’Associació de Dones de la Galera.

Enguany degut a la situació sanitària provocada per la pandèmia, tots aquests actes no es podran portar a terme però, des del centre s’ha volgut dedicar, com sempre, l’espai, a les Dones, i, fins tot posar-hi més èmfasi donada la situació tan complexa que estem vivint, per això hem triat una exposició, de les itinerants, que ofereix l’Institut Català de les Dones: “Lliures i Sense Por”.

L’exposició reivindica els drets de les dones a la llibertat sexual, a l’autodeterminació i l’autonomia sexual, i a viure una vida lliures de violències.

Estem segures que l’exposició aconseguirà el seu propòsit i ajudarà a reflexionar sobre les violències sexuals alhora que donarà llum a que cal fer davant d’una situació d’aquest tipus i més encara en el context actual de pandèmia i les seves restriccions que fan que la dona, sovint, sigui més vulnerable encara.

Per més informació, visita www.galera.altanet.org

Organitza:

Ajuntament de la Galera

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details