European Balloon Festival 2022

EUROPEAN BALLOON FESTIVAL IGUALADA

L’European Balloon Festival és una concentració internacional de globus aerostàtics que es va celebrar per primera vegada l’any 1997 a Igualada. Des d’aleshores, s’ha consolidat com una competició i un festival de referència a nivell europeu. Es considerada la concentració de globus aerostàtics més gran de l’Estat, enguany celebra la seva 26ena edició del 6 a l’10 de juliol a Igualada (Barcelona).

L’European Balloon Festival és una concentració, una competició, un festival de globus aerostàtics, que reuneix l’aspecte lúdic del vol, la bellesa d’aquest esport i la competició. Al llarg dels quatre dies del festival, el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure volar més de 40 globus, participar de les diferents activitats programades o bé enlairar-se en un globus, a la vegada que els equips participants duen a terme diferents proves d’exhibició i de competició.

Per gaudir de l’espectacle del vol simultani de globus aerostàtics cal llevar-se ben d’hora! Els vols es realitzen a primera hora del matí i a última hora de la tarda, ja que és quan les condicions atmosfèriques són millors per volar en globus. Concretament, a les 6:30h del matí i a les 19:30h de la tarda.

Durant els 4 dies del festival se celebraran tres vols matinals. Divendres els globus s’enlairaran des del Parc Central, mentre que dissabte es realitzarà l’entrega de premis. Diumenge al matí tindrà lloc el vol de cloenda, ja fora de la competició esportiva. A més dels vols, dissabte a la nit torna un dels plats forts del Festival, el Nigth Glow, l’espectacular encesa nocturna de globus que enguany se celebrarà en un format reduït i amb l’aforament limitat. Com a colofó, el Sopa de Cabra tancarà la nit de dissabte amb un concert al Parc Central.

Activitats infantils i iglús de vent

Paral·lelament al programa de vols, tornen les activitats infantils a l’aire lliure, tant divendres com dissabte al Parc Central, i les activitats culturals i lúdiques als iglús de vent, unes construccions efímeres fetes amb teles de globus reciclades que s’instal·laran en diferents indrets de la ciutat.

Concurs de fotografia

És un concurs de fotografies digitals de tècnica lliure obert a tothom, amb un límit de tres fotgrafies per participant.

Visualitza el programa d’activitats fent clic aquí

Per tant, no et pots perdre un vespre de dissabte de primer nivell amb el Night Glow i concert de Sopa de Cabra! Consulta tota la informació sobre el concert en aquest enllaç.

Per a més informació, visita www.ebf.cat

Organitza:

   

Event Details
Leave a Comment

Event Details