14ª Edició de l’Arenys de Flors 2021

Agenda Catalunya Arenys de Flors

14ª EDICIÓ DE L’ARENYS DE FLORS 2021

Tot i la situació actual que estem travessant, aquest any arriba la 14a edició de l’Arenys de Flors amb la intenció de seguir treballant perquè aquest art, sigui un referent al territori i que cridi l’atenció a casa nostra amb el turisme cultural.

Els veïns i comerciants d’Arenys de Mar esperem i participen activament amb l’ornamentació floral mitjançant el Concurs Floral de Balcons decorant finestres, portals, carrers i aparadors comercials de la vila.

Volem que Arenys sigui un cop més un volcà de colors. Us animem a passar el cap de setmana i descobrir els equipaments i espais escollits per mostrar-vos bonsais, orquídies i moltes altres flors i plantes.

Arenys Flors

A més a més, podreu participar com a públic de les activitats que es faran paral·lelament, en les quals podeu gaudir de la música i la dansa, així com seguir molts dels recorreguts que tenim organizats per tal de conèixer Arenys de Mar

  •  l’Itinerari Viu
  • El tresor d’un Puntafí
  • Les rutes al teu Aire del Museo d’Arenys
  • l’itinerari de natura pels rials

I molts més!

Arenys de Mar està adherit a Viles Florides, un projecte que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

D’Arenys de Mar en destaquen el programa de recuperació de vegetació autòctona a la franja marítima, la promoció dels rials com a patrimoni natural i d’interès turístic així com l’Arenys de Flors, un esdeveniment que se celebra cada primer cap de setmana de juny i que atrau molts visitants de tota Catalunya.

Totes les activitats organitzades es faran seguint les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.

  • Data i horaris: dies 5 i 6 de juny de 2021, matins de 9 a 14h i de 17 a 21h.

Per a més informació de l’esdeveniment i dels recorreguts culturals, visita: arenysdemar.cat o  visitarenys.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't