Descobreix el nou itinerari d’Arenys de Mar

Ruta Arenys de Mar

ITINERARI VIU A ARENYS DE MAR

Amb una vida de més de 400 anys, Arenys de Mar té una gran quantitat de patrimoni cultural que volem que els nostres vilatans, vilatanes i visitants descobreixin. El pas del temps ha deixat a la vila un gran nombre d’edificis històrics i personatges, que val la pena descobrir i conèixer.

Des del daurador del retaule de l’Església de Santa Maria fins a la treballadora de la destil·leria del Calisay, passant per la peixatera del mercat municipal o el masover del Convent de les Clarisses… Per aquesta descoberta s’ha creat un itinerari que ressegueix 10 edificis rellevants de la població, i en cadascun d’ells, un personatge especial ens explicarà la seva pròpia història i la de l’edifici on es troba.

Només cal que, amb el nostre mòbil, activem un vídeo a partir del codi QR que trobarem a la façana i d’aquesta manera, poder escoltar la seva crònica.

Si veniu a fer l’itinerari, us recomanem que:

  1. Prèviament us descarregueu el plànol de l’itinerari que trobareu activant el codi QR d’aquesta pàgina o bé, recollir-lo a l’Oficina de Turisme.
  2. Comprovar la bateria del mòbil o tauleta, així com les dades mòbils per navegar.
  3. Barret i aigua en cas que faci sol!

Per més informació, visita la nostra Ruta: Itinerari Viu d’Arenys de Mar

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details